Kako je ridikulozno veliki šešir postao jedan od ‘it’ detalja sezone?

Kako je ridikulozno veliki šešir postao jedan od ‘it’ detalja sezone?

Svaka sezona donosi stare favorite i nove trendove. Kao savršeni spoj novog i klasičnog, kolekcije kako poznatih dizajnera, tako i high street brendova donose sve odjevne komade i modne detalje koje trebamo i možemo poželjeti unutar svoje garderobe. Ipak, svaka modna sezona donosi i nekoliko neočekivanih iznenađenja – komade koji se na prvu čine pretjerani, ali kojima već drugi pogled donosi posebni šarm. Iako ih možda ne trebamo, nakon nekoliko Instagram fotografija ‘it’ djevojaka svi ćemo ih potajno poželjeti.

Na vrhu liste tih najposebnijih najpoželjnijih komada sezone ovog se ljeta istaknuo slamnati šešir s potpisom mladog, sve popularnijeg brenda Jacquemus.

SIGURNO NAJVEĆI ŠEŠIR OVE SEZONE

Ready for summer. #jacquemus #acnestudios #therow

Objavu dijeli Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija)

Simon Porte Jacquemus je jedan od najtalentiranijih i najinovativnijih dizajnera koji trenutno stvara na francuskoj i svjetskoj modnoj sceni. Njegov svježi pristup donosi spoj klasične estetike, dekonstrukcije i predimenzioniranih proporcija koji stvara zaista posebne kreacije, istovremeno posebne poput umjetničkog djela i nevjerojatno nosive. Iako njegovo vrijeme tek dolazi, genijalnost ovog mladog dizajnera i brenda već su prepoznali mnogi – od modnih urednika koji diktiraju trendove do ‘it’ djevojaka koje ih nose. Među najpopularnijim komadima iz Jacquemus kolekcija za ljeto 2018. istaknulo su nekoliko očekivanih modela poput modernog izdanja male bijele haljine, mini suknja i kul sandale s neobičnom geometrijskom potpeticom.

Ipak, najveća zvijezda Jacquemus ljetne kolekcije je modni detalj. Iako je na već na modnoj pisti bilo jasno da će ridikulozno veliki šešir plijeniti pažnju svojim efektnim izgledom, nitko nije očekivao da će ga toliko ‘it’ djevojaka odabrati kao savršeno pokrivalo za glavu ovog ljeta i zapravo nositi u gradu i na plaži.

Jacquemus slamnati šešir krasi nježna bež boja i ogromni obod koji ga ističe kao zasigurno najveći šešir sezone. Istovremeno jednostavan i na rubu nenosivog, Jacquemus šešir se na modnoj i street style sceni istaknuo ne samo kao neočekivani trend i jedan od najpoželjnijih modnih detalja sezona, već i kao dašak uvijek dobrodošle svježine i inovativnosti.

Kako se s njegovom impresivnom veličinom nose popularne it djevojke pogledajte u nastavku.

Objavu dijeli Dimi11 (@shalamanova)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori