Style inspiracija: Ivana Vukušić ima stil koji želimo i sami kreirati
Style inspiracija: Ivana Vukušić ima stil koji želimo i sami kreirati

Style inspiracija: Ivana Vukušić ima stil
koji želimo i sami kreirati

Svake srijede nekog novog ugostimo u već poznatu rubriku Style inspiracija. Kao što joj i sami ime kaže, to je rubrika u koju dolaze osobe čiji stil nam se sviđa. Nema nekog posebnog pravila niti definicije kako ih biramo. Njihov stil nas treba inspirirati bez obzira je li vibrantan, minimalistički ili pak klasičan. Ove srijede naša gošća je poznata manekenke Ivana Vukušić, koja osim modelingom inspirira specifičnim modnim izričajem.

Ivana već sada iza sebe ima zanimljivu karijeru, brojna putovanja i iskustvo u modelingu koje je sigurno utjecalo i na njezin vizualni izričaj. Minimalizam u kombinaciji s jednostavnim dizajnerskim komadima je baza oko koje ona gradi modnu priču. Upravo zbog toga smo joj postavili dva ključna pitanja o modi i stilu.

IG @i.vukusic
IG @i.vukusic
IG @i.vukusic
  • Kako bi opisala vlastiti modni stil?

Vjerna sam minimalizmu. Volim jednostavne i klasične, vječne komade, najbolje se osjećam u njima.

  • Koje ključne komade bi izdvojila za zimsku sezonu?

Prvo mjesto svakako zauzima kvalitetan kaput koji traje godinama. Ako bih trebala izabrati jedan, biram dugi klasičan ravni kroj jer svakoj kombinaciji daje malo elegancije. Kožne čizme. Osim zimi, nosimo ih i cijele godine i mislim da su dobar izbor za investirati. Kašmir pulover, udoban i topao, neutralne boje. Ići će za ležernije i ozbiljnije prilike, a trajat će godinama ako se pravilno održava.

IG @i.vukusic
IG @i.vukusic
IG @i.vukusic
IG @i.vukusic

Ivana Vukušić njeguje minimalistički i prozračan stil koji tako dobro nosi. Ona u običnoj sivoj trenirci izgleda dotjerano i spada u kategoriju ljudi kojima sve što odjenu stoji. Što god odjene, izgleda elegantno i dotjerano. Lako je postići wow efekt s upečatljivim komadima, ali Ivana ima vizualni touch da u jednostavnim kombinacijama izgleda savršeno.

Bogatstvo stila i jest u tome da s minimalno truda i s jednostavnim modnim detaljima izgledamo dotjerano. Koliko god mislili kako je lako kreirati takve outfite, upravo suprotno. Sve su to razlozi zbog kojih nas Ivanin stil inspirira, a u nastavku izdvajamo modne detalje pomoću kojih možete kreirati kombinacije kakvu bi nosila Ivana.

proenza schouler
klisab
mango (zalando)
zara
New Balance 530SG (Naked)

Foto: Instagram (@i.vukusic), Proenza Schouler, Zara, Klisab, Zalando).

Učitati još
Zatvori