High end vs. high street: Mango ima pristupačno izdanje najpoželjnije torbe sezone

High end vs. high street: Mango ima pristupačno izdanje najpoželjnije torbe sezone

U inspirativnim kombinacijama naših omiljenih kulerica sa street style scene zamijetili smo efektnu torbu koja se istaknula kao jedan od najpoželjnijih modnih detalja sezone. Iza popularnog modela nalazi se Staud, sve popularniji modni brend iz Los Angelesa koji odličnim modelima posljednjih sezona plijeni pažnju modnih insajdera i osvaja garderobe trendseterica. Među najpopularnijim modelima brenda nalazi se najpoželjnija torbe sezone.

NAJPOŽELJNIJA TORBA SEZONE U HIGH STREET IZDANJU

Model Moreau Bucket s potpisom brenda Staud osvojio je efektnim izgledom koji dotad nismo vidjeli u ponudi niti jednog drugog brenda. Novi najpoželjniji model stvorio je spoj dva popularna modela, jednostavne mrežaste torbe u retro stilu kakvu su na tržnicu nosile naše bake i popularnog bucket modela. Istovremeno upečatljiva i nevjerojatno jednostavna za kombiniranje unutar svakodnevnih kombinacija, Staud torbe u trenu je pronašla put do liste najpoželjnijih modela.

U svojoj ponudi brend Staud trenutno ima nekoliko različitih izdanja koja krase uvijek isti efektni dizajn, ali uvijek nova kombinacija boja. Ipak, najpopularniji model još uvijek je onaj koji upečatljivi dizajn spaja s kombinacijom neutralne smeđe i bež boje. Upravo taj najsvestraniji i najpopularniji Moreau Bucket model poslužio je kao inspiracija iza najnovije Mango torbe.

Uz nekoliko manjih promjena u dizajnu poput malo drugačijih ručki i dodanog cross body remena koji ovom efektnom modelu donosi i praktičnu dimenziju, Mango torba je odlično pristupačno izdanje za sve one koji su unutar svoj garderobe poželjeli Staud model, ali za njega nisu našli mjesto i u svojem budžetu.

Mango

Mango

High street izdanje najpoželjnije torbe sezone pronađite u Mango dućanima i online shopu, dok high end verziju možete naručiti na službenoj stranici brenda Staud.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori