High end vs. high street: sve pristupačne verzije omiljene torbe od bambusa

High end vs. high street: sve pristupačne
verzije omiljene torbe od bambusa

Street style scena postala je mjesto na kojem se iz sezone u sezonu stvaraju novi trendovi i ističu oni najpoželjniji komadi iz aktualnih kolekcija. Od ulica svjetskih modnih metropola na kojima tijekom Tjedana mode imamo prilike vidjeti najbolje, najraskošnije i najluksuznije kreacije iz modnog svijeta do Instagram fotografija ležernijih svakodnevnih kombinacija, svaka sezona donosi novitete kojima ne možemo odoljeti ili nas vraća onim starim favoritima. Ispred nas je topla sezona koja osim sunčanih dana donosi nove odjevne favorite, ali i nove modne dodatke koji će svaku kombinaciju učiniti mrvicu posebnijom.

CULT GAIA ARC TORBA KOJOJ NITKO NIJE ODOLIO

Još prije dva ljeta na modnoj sceni pojavila se nova torba koja je plijenila pažnju vrlo posebnim i efektnim izgledom te u nekoliko tjedana osvojila modni svijet i pronašla mjesto u svakom trendseterskom ormaru. Iza nove it torbe nalazio se Cult Gaia iz Los Angelesa, brend već otprije poznat po maštovitim modnim dodacima. Kao reprodukcija japanske torbe za piknik iz sedamdesetih, Arc torbu karakterizira unikatni oblik polumjeseca te dozu prirodnosti koju joj donosi sami materijal od kojeg je u potpunosti napravljena – bambus.

Zara

Zara

Iako su prošle dvije godine otkako je Arc torba po prvi put osvojila modni svijet, bambus model i ovog proljeća i ljeta istaknuo se kao jedan od najpoželjnijih. Uz Arc torbu s potpisom brenda Cult Gaia koji je na pravom putu da postane jedan od modernih klasika, nova sezona donijela je i nekoliko odličnih high street izdanja zbog kojih ćemo ove godine efektne torbe od bambusa viđati još češće. I dok neki modeli ostali vjerni originalu, drugi su zadržali njenu esenciju u spoju prirodnih materijala i zanimljivih geometrijskih oblika.

Od Zare i Topshopa do online shopova Amazon i Etsy, u nastavku donosimo nekoliko odličnih pristupačnijih verzija Cult Gaia modela koji će obilježiti još jednu toplu sezonu ispred nas.

Topshop

Topshop

Asos

Asos

Zara

Zara

Homelovestore (Etsy)

Homelovestore (Etsy)

Miuco (Amazon)

Miuco (Amazon)

Balihomes (Etsy)

Balihomes (Etsy)

Učitati još
Zatvori