Još jedan proljetni ‘it’ model košulje kojeg imaju svi brendovi i nose sve trendseterice

Još jedan proljetni ‘it’ model košulje kojeg imaju svi brendovi i nose sve trendseterice

Iako je nova sezona službeno započela tek prije nekoliko dana, a posljednji hladni dani će nas još uvijek zadržati unutar zimske garderobe, proljetne kolekcije se već neko vrijeme nalaze na policama našim omiljenih dućana. Kolekcije za proljeće donijele su nove trendove i istaknule nekoliko novih it komada koji će osvježiti našu garderobu i svakodnevne kombinacije. Između omiljenih klasika i basic modela kojima se uvijek iznova vraćamo svakog proljeća te uzbudljivih modnih noviteta koji su se već istaknuli kao trendovi koji će obilježiti nadolazeću sezonu, smjestili su se odlični proljetni komadi koji spajaju najbolje od oba svijeta. Klasičnog kroja, ali ukrašeni trendi detaljima, istovremeno jednostavni za kombiniranje, ali i dovoljno upečatljivi da osvježe i začine svaki proljetni look, ti proljetni klasici osvježeni novim trendovima još jedno  su se istaknuli kao neki od najpoželjenijih modela.

Uz novi izgled ženstvenog balonera i nekoliko trendi pomaka unutar popularnih krojeva traperica, bijela košulja se ovog proljeća vraća u bezbroj novih izdanja koja plijene pažnju savršenim spojem jednostavnosti i efektnog izgleda. U kolekcijama omiljenih brendova, ali i ormarima popularnih trendseterica svoje mjesto pronašla je bijela košulja s upečatljivim gumbima.

BIJELA KOŠULJA U NOVOM IZDANJU ZA PROLJETNU SEZONU

Objavu dijeli Nuria Val (@frecklesnur)

Bijela košulja je jedan od rijetkih odjevnih komada koji je kroz desetljeća zadržao status modnog klasika i svoje mjesto unutar naših ormara. Iako spoj jednostavnih linija i bijela boje u klasičnim modelima bijele košulje prkosi trendovima, svaka nova sezona donosi i nekoliko novih izdanja omiljenog klasika. Nova sezona jednostavnoj bijeloj košulji bez kragne dodala je nekoliko trendi detalja kako bi stvorila novi it model kojeg već nose sve trendseterice.

Kao glavni detalj na novom it modelu bijele košulje ističu se kontrasti gumbi. U crnoj boji ili u stilu kornjačevine, gumbi novog it modela prelaze granice svoje praktične funkcije i postaju efektni detalj, zadržavajući decentni izgled i svestrani karakter bijele košulje. Uz kontrastne gumbe, modni brendovi su se poigrali i krojem novog it modela bijele košulje i dodali mu statement rukave ii istaknuti struk, zamijenili klasičnu siluetom na preklop ili dodali nekoliko centimetara dužine.

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Ovaj jednostavan za kombiniranje, ali vrlo efektni model bijele košulje jedan je od prvih proljetnih komada koji su brojne trendseterice dodale svojoj garderobi za novu sezonu i svakodnevnim kombinacijama. Uz najbolje street style ideje kako ga nositi u ležernom spoju s traperica ili nešto elegantnijoj kombinaciji s kariranim blejzerom, u nastavku otkrivamo sve verzije it modela koje možete pronaći u aktualnim proljetnim kolekcijama.

Mango

Mango

SVI MODELI POPULARNE KOŠULJE

Mango

Mango

Topshop

Topshop

Zara

Zara

Asos

Asos

H&M

H&M

Topshop

Topshop

Tibi

Tibi

Topshop

Topshop

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Net-a-porter, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori