Točkasta bluza iz Zare koja je osvojila Instagram

Točkasta bluza iz Zare koja je
osvojila Instagram

Baš poput svake nove sezone, proljeće je donijelo nove modne trendove i nove it komade koji će svoje mjesto lako pronaći u svakoj garderobi. Od vječnih klasika koji krase jednostavne i elegancija preko onih najudobnijih basic model koji će se još jednom nametnuti kao savršeni početka svakodnevnih kombinacija do nekih novih favorita koji će privlačiti poglede, prvi dani proljeća najavili su još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas.

Među prvim proljetnim favoritima s liste najpoželjnijih trendi komada istaknula se šarmantna bluza koju već nose popularne trendseterice, a iza koje se nalazi potpis jednog od najvećih i najmoćnijih imena na high street sceni danas. Zara točkasta bluza osvojila je Instagram i u trenu postala komad koji su svi poželjeli u svom proljetnom ormaru.

IT KOMAD: ZARA TOČKASTA BLUZA

Nakon duge i hladne zime koju su u modnom svijetu obilježiti topli materijali, oversized siluete i zagasite boje, prvi proljetni trendovi donijeli su s nestrpljenjem iščekivano osvježenje u laganim materijalima, prozračnim siluetama i raskošnoj paleti boja s naglaskom na jarke i pastelne nijanse, ali i s posebnim mjestom rezerviranim za uvijek popularne neutralne tonove.

Upravo je kombinacija laganog organdija i neutralnih boja u trendi točkastom uzorku istaknula Zara bluza kao savršeni proljetni dodatak svakoj garderobi i kombinaciji što su brzo prepoznale modne influencerice. Neodoljivom spoju prozračnog materijala i točkastog uzorka, high street brend Zara dodao je ženstveni pomak u raskošnim rukavima i mašni oko vrata.

Kao stvorena za večernje kombinacija, ali i dovoljno svestrana za zavodljivi dnevni look, nova Zara bluza jedan je od prvih proljetnih it komada koji možete pronaći u Zara trgovinama te u Zara online shopu.

Zara točkasta bluza

Zara točasta bluza

Zara točkasta bluza

Zara točkasta bluza

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori