Još jedan neodoljivi “it” komad iz garderobe trendseterica

Još jedan neodoljivi “it”
komad iz garderobe trendseterica

Ted Baker London je modni brend koji obožavaju svi modni insajderi. Iako od samog početka prkosi modnim pravilima i izbjegava bilo kakvo oglašavanje, spoj kvalitete i privlačnog dizajna brzo su ga istaknuli na modnoj sceni. Kao savršeno osvježenje brzoj modi koja donosi neprestane promjene trendova, brend Ted Baker London donosi manju selekciju komada koji nose posvećenost dizajnu i kvalitetu izrade. Svojoj klasičnoj kolekciji Ted Baker London nedavno je dodao liniju koja nosi duh suvremenog vremena.

Iako zadržava prepoznatljivu klasičnu notu brenda, nova linija donosi komade kao stvorene za novu generaciju. Od izbora boja do krojeva koji donose ležernu eleganciju, Ted Baker London Colour by Numbers linija se odmah nakon izlaska istaknula kao jedan od najpoželjnijih.

NOVI IT KOMAD KOJEG OBOŽAVAJU SVE TRENDSETERICE

Iako komade iz Colour by Numbers linije krasi vrlo moderan izgled, svaki od njih inspiriran je retro estetikom. Unutar fantastične nove linije istaknuo se i novi favorit trendsetrica. Jednostavni džemeperi u puderasto ružičastoj, boji breskve, tamnoplavoj i sivoj boji donose zanimljive detalje poput prugastog obruba te duhovitih natpisa i motiva. Colour by Numbers džemperi osvojili su ležerne kombinacije popularnih trendseterica. U kombinaciji s trapericama ili traper suknjom, it džemper se svojim detaljima istaknuo kao komad koji i najjednostavnije kombinacije pretvara u efektne dnevne kombinacije.

Sve modele i nekoliko ideja kako ih nositi donosimo u nastavku, a pronaći ih možete ovdje.

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Ted Baker "it" komad

Ted Baker

Ted Baker "it" komad

Ted Baker

Ted Baker "it" komad

Ted Baker

Ted Baker "it" komad

Ted Baker

Foto: Instagram, Ted Baker London

Učitati još
Zatvori