Prve jesenske kombinacije ‘it’ djevojaka su inspiracija za novu sezonu koju ste tražili

Prve jesenske kombinacije ‘it’ djevojaka su inspiracija za novu sezonu koju ste tražili

@saniaclausdemina

Ispred nas je i posljednji ljetni produženi vikend koji će mnogi među nama još jednom iskoristiti za kratki odmor od gradskih ulica i uživanje u ljetnoj atmosferi na omiljenim plažama. Osim što će donijeti vrhunac ljetne sezone, vikend ispred nas najavit će i njezin kraj zbog čega je sada savršeno vrijeme da polako počnemo razmišljati o jeseni – novoj svakodnevnoj rutini, novim izazovima koje donosi i, naravno, novoj garderobi.

Uz prve kolekcije za jesen koje su već stigle u naše omiljene modne trgovine, dozu inspiracije koju uvijek tražimo ususret modnoj sezoni još jednom smo pronašli na street style sceni gdje it djevojke već nose najnovije jesenske trendove, odjevne komade i modne dodatke.

@kaity_modern

PRVE JESENSKE KOMBINACIJE

Kao stvorene za prijelazno razdoblje ispred nas, kombinacije popularnih modnih trendseterica donose savršeni spoj modnih noviteta koje donosi jesen i favorita ljetne garderobe. I dok su se neke vratile neutralnoj paleti boja, druge su odlučile zadržati dašak ljetne vedrine u jarkim i pastelnim nijansama, omiljene ljetne haljine spojile su se s prvim modelima gležnjača, a jesensko odijelo i pletivo svoj su savršeni modni dodatak pronašli u ljetnim sandalama.

Učitati još
Zatvori