Savršeni božićni poklon koji još uvijek stignete kupiti, a koji će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice

Savršeni božićni poklon koji još uvijek stignete kupiti, a koji će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice

anitadacosta
@anitadacosta

Tek nekoliko sati dijeli nas od čarolije koju će u našim domovima stvoriti badnja večer i božićno jutro. Uz miris kolača i kuhano vina, sjaj lampica i kićenje borova, najveći blagdanski dani označit će i početak blagdanskog darivanja. Mnogi među nama već su pronašli savršene poklon za svoje najdraže i najbliže ljude, no zasigurno ima i onih koji su taj nimalo jednostavan zadatak ostavili za posljednji dan. Od trenutka kada božićne poklone moramo staviti ispod božićne jelke dijeli nas tek nekoliko sati, oni će biti i više nego dovoljni da pronađete onaj savršeni poklon – i usput počastite sebe, jer nakon duge i naporne godine, baš svatko od nas zaslužio se naći na svojoj listi poklona.

Kao najveći božićni shopping izazov uvijek se ističu pokloni za sve žene u vašem životu. Ipak, pronaći poklon koji će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice lakše je no što se čini.

Božićni poklon s kojim ne možete pogriješiti

U potrazi za savršenim poklonom za svaku ženu u vašem životu birajte praktičan poklon s dozom luksuza i blagdanske raskoši. Poklon koji na najbolji način spaja praktično i raskošno pronašli smo u blagdanskoj Intimissimi kolekciji pidžama i donjeg rublja.

Talijanski brend Intimissimi jedna je od najpopularnijih shopping destinacija kada je riječ o najugodnijim pidžamama s dozom luksuza i zavodljivom donjem rublju koje u svaki ormar unosi dozu samopouzdanja. Ususret blagdanima, popularni brend donjeg rublja i pidžama predstavio je čarobnu i zavodljivu božićnu modnu priču. Osim što će baš svaka žena pronaći nešto za sebe, u novoj kolekciji možete pronaći i savršeni božićni poklon za žene u vašem životu. Koji su neki od božićnih poklona s Intimissimi potpisom s kojima ne možete pogriješiti?

Intimissimi kolekcija i ove božićne sezone donosi divnu kolekciju koja savršeno prenosi duh blagdanske sezone jer donosi savršeni spoj najfinijih materijala, najraskošnijih boja i elegantnog izgleda s trendi pomakom.

Tople i cosy pidžame sa simpatičnim detaljima bit će savršeni izbor za baš svaku ženu u vašem životu, dok će sve ljubiteljice klasičnog stila i elegancije razveseliti pidžama odijelo u bijeloj ili crvenoj boji. Baš poput pidžama, donje rublje uvijek je odlična ideja za božićni poklon. Kao jedan o najpopularnijih i najboljih brendova donjeg rublja na svijetu, najbliži Intimissimi dućan savršena je shopping destinacija za božićni poklon. U središtu blagdanske kolekcije ove su se sezone istaknuli zavodljivi modeli donjeg rublja u raskošnoj crvenoj i elegantnoj crnoj boji. Svaki komad još posebnijim čine dodatak čipke i sjajni detalji koji su ukrasili neke od modela.

U nastavku donosimo shopping vodič u kojem smo okupili sve naše favorite koje još uvijek stignete pronaći u najbližem Intimissimi dućanu i kupiti na vrijeme za božićno darivanje.

Najbolji modeli iz Intimissimi blagdanske kolekcije

cassdimicco
@cassdimicco
chiaraferragni
@chiaraferragni
@joanavaz_

Foto: Instagram, Intimissimi


Učitati još
Zatvori