Kombinacije za sljedeći tjedan koje možete posuditi ravno s Instagrama

Kombinacije za sljedeći tjedan koje
možete posuditi ravno s Instagrama

Tjedan ispred nas donosi najniže temperature ove zime zbog čega su se mnogi od nas našli ispred širom otvorenog ormara s pitanjem Što odjenuti?. Najtopliji zimski komadi poput oversized pletiva, hlača i teddy kaputa u trenutku su se istaknuli kao očiti izbor. Ipak, pitanje koje je ostalo u zraku je kako na kraju hladne sezone osvježiti zimske favorite u kojima smo proveli nekoliko prošlih mjeseci i stvoriti nekoliko istovremeno iznimno toplih, ali i zanimljivih modnih kombinacija za nadolazeći tjedan. Inspiraciju smo još jednom potražili i pronašli na Instagramu, u ormarima naših omiljenih trendseterica koje uličnom pistom i kroz zadnje zimske dane koračaju sa stilom.

KOMBINACIJE KAO SAVRŠENA INSPIRACIJA ZA NOVI TJEDAN

Street style scena se u posljednjih nekoliko godina istaknula kao nepresušan izvor inspiracije. Iako neki od outfita izgledaju odlično na fotografijama kojima smo neprestano okruženi na društvenim mrežama, teško možemo kreirati unutar naših ormara i zamisliti u ulozi naših svakodnevnih kombinacije. Danas donosimo izbor jednako efektnih, ali jednostavnijih izdanja Instagram trendseterica koje stvaraju naši omiljeni zimski favoriti.

Od crne dolčevite i klasičnog kaputa do popularnih modela traperica i zimskih čizama, ovih petnaest kombinacija možete posuditi ravno s Instagrama i, uz pomoć nekoliko trendi modnih dodataka i stilističkih trikova, najtoplije zimske komade koji se već nalaze u vašoj garderobi nositi na novi način u novom tjednu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori