Insta stil: Ivana Andrijanić

Insta stil: Ivana Andrijanić

Otkako smo pokrenuli rubriku Insta stil, u njoj smo ugostili brojne Hrvatice koje su postale zvijezde Instagrama, a veseli nas vidjeti kako broj njih svakim danom sve više raste i kako su mnoge od njih već napravile i pravi mali biznis od svojih profila.

U svakom slučaju, bio to posao ili hobi, njihovi Instagram profili svakim danom postaju sve bolji, fotografije još kvalitetnije te se stvaraju čitavi koncepti, zbog kojih neke od ovih profila pratimo na redovitoj bazi, kada želimo vidjeti nešto lijepo ili pronaći inspiraciju. Jedan od takvih profila pripada i Ivani Andrijanić, mladoj mami koja živi u Zagrebu i s kojom smo se na portalu družili već više puta, a jednom i u Foto priči: Neke nove Instagram mame naše Rajne Raguž.

Njen profil pratiti možete ovdje i otkriti zašto su i nas osvojile njene fotografije, ali i cijeli koncept ovog Instagram profila, koji bi se mogao usporediti i s nekim svjetskima. Ivana je oduvijek privučena fotografiji i vlastiti profil na Instagramu poslužio joj je kao idealna platforma za izraziti svoju kreativnost, u onih rijetkih nekoliko slobodnih trenutaka kada joj život s jednim mališanom to dozvoli. I sama ga opisuje kao svašta pomalo, pa ćete na ovom profilu malo mode, malo interijera i svih onih svakodnevnih sitnica koje život čine potpunim, bilo da je u pitanju jutarnja kava, neki gradski kutak koji je otkrila iz jedne sasvim nove perspektive, mirisna svijeća koju je nabavila ili omiljeni komad nakita. Neke njene fora slike s Instagrama donosimo vam u nastavku.

Učitati još
Zatvori