Insta favorit: novi ‘it’ modni dodatak kojeg ćemo nositi ove jeseni

Insta favorit: novi ‘it’ modni
dodatak kojeg ćemo nositi ove jeseni

@erika_boldrin

Početak desetljeća obilježila je jednostavnost minimalizma koja se još uvijek, ali s novim trendi pomakom i odmakom od klasičnog, provlači kroz kolekcije modnih kuća, dizajnera i brendova. Ipak, jesen donosi veliki povratak filozofiji više je više koja će kao najpoželjnije istaknuti raskošne materijale, boje, silueta i detalje. Novi modni trendovi unijet će osvježenje i stvoriti zanimljivu modnu igru u našim garderobama i svakodnevnim kombinacijama. I dok će neočekivane kolorističke kombinacije, dramatične siluete i materijali s naglašenim teksturama stvoriti najpoželjnije odjevne komade sezone, u svijetu nakita pažnju će ponovno plijeniti statement nakit od sjajnog zlata.

Prvi ‘it’ komad nakita istaknuo tijekom predstavljanja kolekcija na modnim pistama, a sada ga, i prije samog početka nove sezone, već nose najpopularnije modne trendseterice. Osim što će postati omiljeni jesenski začin za svaki look, zlatni lanac je nova modna zvijezda Instagram fotografija.

@beatrice.gutu

Istovremeno klasično i trendi, elegantno i upečatljivo, zlato je ponovno zavladalo svijetom nakita. Jesenske kolekcije luksuznih brendova nakita, velikih modnih kuća i high street brendova istaknule su veliki povratak upečatljivih zlatnih komada nakita koji savršeno laskaju najnovijim trendovima i it komadima. Iako daleko od ekstravagantnog nakita kakvog pamtimo iz nekih prošlih vremena, novi trendi komadi nakita donose odmak od onih najjednostavnijih decentnih koje smo donedavno nosili.  Statement naušnice ponovno se vraćaju, baš kao i zlatno prstenje, no onaj najpoželjniji jesenski komad nakita bez sumnje je zlatni lanac.

Daleko od decentnih lančića koje smo nekoliko sezona krasili trendi privjescima i nosili u nekoliko nizova, jesen nas vraća efektnom zlatnom lancu.

@styleheroine

Masivne karike isprepletene u upečatljivi lanac vraćaju se kao najpoželjniji jesenski modni dodatak. Iako smo ih ga više puta u posljednjih nekoliko desetljeća viđali među trendi modnim dodacima, njegov povratak nitko nije očekivao. Zlatni lanac brzo su prigrlile modne trendseterice koje su ovaj veliki jesenski trend najavile u ljetnim kombinacijama i pretvorile ga u novi Insta favorit.

Od ljetnih lookova koje ćemo posuditi za prve dane na plaži do prvih jesenskih kombinacija za povratak na gradske ulice, u nastavku donosimo najpopularniji modni detalj za jesensku sezonu u nekoliko odličnih outfita i komada s dizajnerskim i high street potpisom koje ćete poželjeti u svojoj garderobi.

@erika_boldrin
@styleheroine
@beatrice.gutu
@deborabrosa
@deborabrosa
@beatrice.gutu
Rosantica
Laura Lombardi
Monica Vinader
Laura Lombardi
Jemma Wynne
Kenneth Jay Lane
Kenneth Jay Lane
Tohum
Mango
Mango
Mango
Massimo Dutti
Zara

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Zara

Preporuka

Zatvori