Ovo je najpopularniji kaput sezone – i nosi high street potpis

Ovo je najpopularniji kaput sezone
– i nosi high street potpis

Warehouse karirani kaput chloeplumstead
@chloeplumstead

Svaka nova sezona donosi nove favorite. Od omiljenih klasika do trendi modela, prve zimske kolekcije i kombinacije popularnih modnih trendseterica najavile su još jednu raskošnu zimsku modnu priču ispred nas. Sa sve hladnijim danima, savršeno je vrijeme da počnemo razmišljati o zimskoj garderobi i svim onim odjevnim komadima i modnim dodacima koje ove godine želimo dodati u svoje ormare. Jedan od nezaobilaznih bez sumnje će biti topli zimski kaput.

Prve zimske kolekcije istaknule su nekoliko ključnih trendova i modela: povratak klasičnih kaputa jednostavnih linija i u neutralnima bojama, modele u raskošnim bojama te kapute s uzorkom. Tri najveća trenda ove sezone britanski brend Warehouse spojio je u jednom modelu i stvorio najpoželjniji kaput sezone koji je svoje mjesto već pronašao u ormarima brojih trendseterica, a koji ćete i sami poželjeti u svojoj zimskoj garderobi.

Warehouse karirani kaput monikh
@monikh

Iz sezone u sezonu, high street brend Warehouse na najbolji mogući način spaja prepoznatljivu britansku eleganciju i najnovije modne trendove. Aktualna kolekcija za sezonu jesen/zima 2019./2020. opravdala je očekivanja i donijela odlične odjevne komade i modne dodatke koje krasi trendi izgled i svestrani karakter. U raskošnoj paleti zemljanih boja, u trendi uzorcima i u krojevima koji laskaju svakoj figuri, Warehouse modeli nalaze se visoko na listi najpoželjnijih high street modela. Osim modne priče inspirirane britanskim stilom i najnovijim modnim trendovima, nova Warehouse kolekcija donijela je i najpoželjniji kaput sezone.

‘It’ kaput za zimsku sezonu

Nakon kariranog Primark kaputa koji se prošle godine istaknuo kao najpoželjniji model sezone, nova sezona donijela je i novi favorit – onaj s potpisom brenda Warehouse.

Warehouse karirani kaput _jessicaskye
@_jessicaskye

It kaput zimske sezone i ove godine krasi karirani uzorak, ali hladne i neutralne tonove sada su zamijenile bogate i tople nijanse narančaste i smeđe boje. Dužine ispod koljena i s naglašenom mekom teksturom, te s trakom kojom možete istaknuti struk, ovaj Warehouse kaput u jednom modelu donosi spoj ne samo svih najpoželjnijih trendova iz svijeta kaputa ove sezone, već i sve one klasične elemente koje volimo.

Odlična je vijest i da popularni britanski high street brend čiji se potpis nalazi iza najpoželjnijeg kaputa sezone dostavlja u Hrvatsku, a pronaći ga možete i u ponudi popularne web trgovine Asos.

Warehouse karirani kaput chloeplumstead
@chloeplumstead
Warehouse karirani kaput chloeplumstead
@chloeplumstead
Warehouse karirani kaput hannahfgale
@hannahfgale

Foto: Instagram, Warehouse

Učitati još
Zatvori