Insta favorit: Najpopularniji high street modeli iz jesenskih kolekcija

Insta favorit: Najpopularniji high street
modeli iz jesenskih kolekcija

@fellaby

Prvi jesenski dani tek su početak duge hladne sezone koja će nas vratiti slojevitom odijevanju i grubljim teksturama, zagasitim bojama i toplom pletivu. Na police naših ormara vratit će se naši omiljeni klasici i basic modeli bez kojih ne možemo zamisliti svoj ormar i svakodnevne kombinacije, a ono što će s dolaskom jeseni promijeniti ne samo naš ormar, već i cijeli modni svijet su novi trendovi.

High street favoriti za jesen

Uz omiljene klasike i basic modele koji će svoje mjesto pronaći kako unutar naših garderoba, tako i unutar svake high street kolekcije, nova sezona donosi uzbudljive modne novitete i trendove koji će osvježiti vaš jesenski look i svaki komad koji već imate. Zagasite i neutralne boje ponovno su se istaknule kao omiljeni koloristički odabir, s naglaskom na tople nijanse smeđih tonova. Njihovu monotoniju ove će jeseni razbiti igra silueta i različitih tekstura, veliki povratak kariranog uzorka i modna western priča koja se istaknula kao trend kako u odjevnih komadima, tako i u modnim dodacima.

@brittanybathgate

Popularne trendseterice svoje su prve jesenske high street favorite već odabrale i prošetale na uličnoj modnoj pisti u odličnim kombinacijama za još uvijek tople i sunčane dane. Od kariranog balonera koji su pronašle u kolekciji high street brenda H&M preko ženstvene Mango haljine s dozom pariškog chica do Zara čizmica na vezanje – trenutno najpoželjnije high street komade u najboljim street style kombinacije izdvojili smo u nastavku.

Mango teddy jakna

@leiasfez
Mango

H&M karirani baloner

@fellaby
H&M

Zara čizme na vezanje

@iamdaisywi
Zara

Uniqlo traperice

@brittanybathgtae
Uniqlo

COS koordinirani set

@meganellaby
COS
COS

Mango haljina

Jeanne Damas
Mango

Sézane pletivo

@prettyneatliving
Sézane

Foto: Instagram, COS, H&M, Mango, Sézane, Uniqlo, Zara

Učitati još
Zatvori