Insta favorit: ‘it’ torba koju obožavaju sve Skandi kulerice

Insta favorit: ‘it’ torba koju
obožavaju sve Skandi kulerice

@hannastefansson

Za razliku od jednostavnih modela u crnoj ili bijeloj boji koje smo donedavno viđali na skandinavskoj modnoj sceni, street style kombinacije popularnih skandinavskih it djevojaka posljednjih su sezona istaknule neočekivane trendove koji su stvorili novi Skandi look. Neutralnu paletu zamijenile su pastelne i jarke boje, jednostavni krojevi mjesto su ustupili raskošnijim siluetama, a veliki fokus nalazi se i na efektnim modnim dodacima među kojima su se kao najpopularnije istaknule trendi torbe.

U potrazi za novom torbom za jesensku sezonu zavirili smo u ormare omiljenih Skandi kulerica i pronašli savršen model iza kojeg se nalazi, naravno, cool skandinavski brend.

@marimekko

IT TORBA ZA JESEN NOSI MARIMEKKO POTPIS

Nekoliko sezona unazad, okrugle torbe plijene pažnju kao jedan od najefektnijih modnih dodataka. Iako u ormar donose neku potpuno novu siluetu, okrugle torbe su samo naizgled neobičan izbor. Jednako klasične, ženstvene i svestrane poput sveprisutnih popularnih pravokutnih modela koje smo navikli viđati na policama dućana i nositi uvijek i svugdje, ali s trendi prizvukom i efektnijim izgledom, ove it torbe lako će zaokružiti svaku kombinaciju nebitno koliko ležerna ili formalna ona bila jer unutar nove siluete krije se minimalistička jednostavnost koju će obožavati svaki ormar.

Njihovo najbolje izdanje ove sezone pronašli smo u kolekciji finskog modnog brenda Marimekko.

@darjabarannik

Solima okruglu torbu s Marimekko potpisom krasi onaj savršeni spoj jednostavnosti kada je riječ o dizajnu, kvalitete kada je riječ o materijalu i izradi te efektan izbor kada je riječ o boji zbog čega je svoje mjesto već pronašla u garderobama i kombinacijama it djevojaka Skandi street style scene . Uz crni model koji donosi spoj trendi modela i klasičnog kolorističkog izbora, jesenska kolekcija donosi dva modela u jarkim bojama – kombinaciji crvene i mint boje te ljupkoj ružičastoj boji.

Kako ju nose Skandi trendseterice pogledajte u nastavku, a sve boje, kao i ostatak odlične jesenske kolekcije brenda Marimekko možete pronaći i naručiti ovdje.

@tineandreaa
@janitaaudio
@marimekko

Foto: Instagram, Marimekko

Učitati još
Zatvori