Jesenski Imperial komadi za poslovne i party kombinacije

Jesenski Imperial komadi za
poslovne i party kombinacije

Nekoć, i to ne tako davno, talijanski brendovi bili su naš omiljeni izbor za odijevanje i u njihovim smo kolekcijama pronalazili sve one stylish i kvalitetne komade za svoju garderobu. Trendovi se ponovno vraćaju na staro i opet imamo priliku uživati u raznolikosti ‘made in Italy’ modnih brendova, a jedan od njih, koji ponosno nosi tu oznaku je Imperial Fashion.

Brend je rođen 1978. godine, kada su ga pokrenuli poduzetnici Adriano Aere i Emilia Giberti, koji su bili pioniri procesa proizvodnje koji je danas poznat kao brza moda. Otad su njihova reputacija i proizvodnja stupnjevito rasle, da bi danas Imperial bio prisutan u 1,500 samostalnih i multibrend trgovina diljem svijeta. Imperial je prisutan i u Hrvatskoj, na ukupno pet lokacija u Rijeci (Robna kuća Korzo), Puli (MODERATO Imperial Fashion Corner), Splitu (City Center one i Robna kuća Prima Grad) i Dubrovniku (Robna kuća Minčeta).

U dizajnerskom procesu, Imperial je svake sezone vođen posljednjim trendovima i sposoban brzo kreirati impresivne modele odjeće i čitave kolekcije. Pritom nastoji pogoditi stil i ukus čak i najzahtjevnijih trendseterica i modno osviještenih žena, kako bi i one u Imperial ponudi pronašle nešto za sebe. Velika pozornost posvećena je materijalima, krojevima, ali i bojama, printevima i najmanjim detaljima, kako bi kupac uvijek bio zadovoljan uloženim i dobivenim.

Imperial kolekcija za jesen 2018. donosi sve od šljokica i trapera do kože i elegantne svile. Prva ponuda za hladniju sezonu ističe se s nekoliko ključnih party i poslovnih lookova u kojima će prevladavati sjaj šljokica, ali i raskošne nijanse zagasitih žutih, crvenih, zelenih i ljubičastih tonova.

Neočekivani detalji te igra krojeva, tekstura, boja i uzoraka dominiraju novom Imperial kolekcijom, koja je inspirirana klasicima, ali i glamurom 70-ih, pa se i najjednostavniji komadi pretvaraju u statement modele vrijedne svačije pažnje. U nastavku donosimo najbolje modele iz kolekcije za jesen 2018. Sve Imperial Fashion novosti u Hrvatskoj pratiti možete na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda.

Najbolji Imperial komadi (GALERIJA):

Foto: Imperial

Učitati još
Zatvori