Najljepši modeli s ‘wow’ efektom za zimsku party garderobu nose Iggy potpis

Najljepši modeli s ‘wow’ efektom za zimsku party garderobu nose Iggy potpis

Od sjajnih šljokica do raskošne elegancije svile – odjevni komadi s party predznakom uvijek su se isticali kao onaj najraskošniji dio svake garderobe koji krase igra krojeva, tekstura, boja, uzoraka i efektnih detalja. Baš poput bitno jednostavniji modela za ležerne i poslovne kombinacije, svaka nova sezona donosi i nove it party modele.

Ispred nas sada su zimski dani i blagdanska sezona, vrijeme kada nam razloga za izlaske i sređivanje nikad ne nedostaje. Od opuštenih druženja preko poslovnih domjenaka do tuluma s prijateljima, svi blagdanski tulumi i svečanosti u našim će ormarima tražiti nekoliko onih posebnih odjevnih komada koji će stvoriti jednostavne, ali efektne kombinacije u kojima ćemo se osjećati i izgledati fantastično.

Savršene modele za svaki tulum koji donosi zimska sezona pronašle smo u novoj kolekciji s potpisom hrvatskog modnog brenda Iggy – Iggy petak. U nastavku vam donosimo ekskluzivan pogled na najraskošniju i najposebniju Iggy kolekciju dosad!

Iggy petak
– najljepša party kolekcija sezone

Nakon godinu i pol dana trenirki i udobne kućne odjeće, Iggy djevojakama željela samo ponuditi mali bijeg u svijet šljokica i posebnih komada uz koje ne možete proći nezamjećeno., otkrila nam je modna dizajnerica Igrajna Vargek i u samo jednoj rečenici opisala ne samo ideju iza najnovije Iggy kolekcije, već i malu modnu želju koja se ususret zimskim danima krije u svakom ormaru.

Kolekcija nosi prigodni naziv Iggy petak i u prepoznatljivim, ali još sjajnijim i raskošnijim Iggy modelima donosi savršeni začin za naš zimski ormar i zimsku svakodnevicu.

“Petak simbolizira to iščekivanje kraja tjedna i romantičarsko teen razmišljanje o outfitu za izlazak. Iako sam primjetila da ni sa 35 godina to ne prestajemo raditi,” kroz smijeh je istaknula Igrajana. “To naravno ne mora biti petak , niti disko ili gužvovit bar kao što su bili prije pandemije. Vidim u svima nama želju da se uredimo za bilo kakvu prigodu što je zapravo i moja želja oduvijek bila. Zašto se nebi “zrihtale” za mirnu večeru s partnerom i psom kod kuće, šetnju s mamom, čašu vina s prijateljicom, kazalište s bakom ili blagdanski ručak u krugu obitelji . “Iggy petak ” simbolizira upravo sve to.

Iggy petak kolekcija donosi eklektičan modni mix haljina i topova od sjajnog lamea, plisiranog baršuna i vinila. Osim raznolikosti materijala, Iggy petak kolekcije istče se i raznolikošću kada je riječ o krojevima, bojama i detaljima, te tako stvara jedinstvenu modnu priču s party predznakom u kojoj će baš svatko pronaći onaj posebni model za svoj ormar.

Kako i gdje nositi nove Iggy petak modele? Uvijek i svugdje i baš onako kako vi to želite jer razloga da se sredimo i osjećamo posebno uvijek ima. Igrajnina preporuka je da se u potpunosti prepustite posebnosti i zaigranosti ove kolekcije.

Preporuka je pretjerati s nakitom i šminkom i zablistati poput disko kugle gdje god da se nalazil, jer prekratak je život da čuvamo stvari za posebne prigode.

Ekskluzivan prvi pogled na kolekciju donosimo vam u nastavku, a kupiti ju možete putem maila [email protected], Facebooka, Instagrama i na posebnom božićnom shoppingu u Smičiklasovoj 22 koji će se održati 11. prosinca.

Foto: Nika Mokos
Modeli: Haya i Zara Bangoura
Make up: Ela Milković

Učitati još
Zatvori