Ideje za party kombinacije u stilu Victorije Beckham

Ideje za party kombinacije u
stilu Victorije Beckham

Od trenutka kada je jednoglasno prihvaćena od modnog svijeta, Victoria Beckham isprofilirala se ne samo kao dizajnerica nego i modna ikona. Svakim svojim odabirom (a najčešće nosi upravo svoj dizajn) pokazuje kako rijetko može pogriješiti. Jednostavna elegancija u srži je svake kombinacije, što svaki outfit čini inspirativnim i lakim za kopiranje s komadima koje imate dostupne u vlastitom ormaru.

Party kombinacije s potpisom Victorije Beckham

Unazad nekoliko tjedana, Victoria je u različitim prilikama pokazala četiri odlične kombinacije koje bi mogle poslužiti kao inspiracija za vaš novogodišnji look. Za one koji vole glamurozniji pristup, Victoria se na crvenom tepihu dodjele British Fashion Awards pojavila u zanimljivom komadu koji spaja kombinezon i haljinu tako da se ispod preklopa duge crne haljine zapravo kriju hlače širokih nogavica. Uz ovakav statement piece dovoljan je minimalan nakit i jednostavna frizura jer komad govori sam za sebe.

Nova godina ne može proći bez crvene boje, pa je tako još jedan Victorijin odabir crvena midi haljina suptilno naglašena rasporkom na dekolteu i rukavima. Uz nju je uparila lila salonke kako bi razbila uobičajen izbor.

Za opušteniji, no jednako zavodljiv look tu su traperice uparene s prozirnom bluzom i salonkama ili klasično odijelo u kojem ćete se bez sumnje osjećati odlično cijele večeri.

U nastavku pogledajte kako to nosi Victoria i inspirirajte se za svoj party outfit.

Crna kombinezon-haljina

Traperice i prozirna bluza

Crvena haljina i salonke

Odijelo

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori