Najdivnije svilene spavaćice koje ćete htjeti nositi i izvan kuće

Najdivnije svilene spavaćice koje ćete
htjeti nositi i izvan kuće

ilks svilene spavaćice 2021.

Na kraju svakog dana, sve što želimo je obući omiljenu pidžamu, zavući se ispod pokrivača i uživati u onih nekoliko sati zasluženog odmora. Užurbani, kaotični i stresni dani razlog su zbog kojeg se toliko veselimo spavanju i zbog kojeg nam je nekoliko sati dobrog sna i više nego potrebno. Kako bismo opustili tijelo i um na kraju dana te se pripremili za sve one male i velike izazove ispred nas, u neprestanoj smo potrazi za načinima kako odmor na kraju dana učiniti još boljim.

Dobar san započinje puno prije onog trenutka u danu kada ćemo zatvoriti zastore i ušuškati se u krevet – s odabirom stvari kojima ćemo se okružiti kad spavamo i s odabirom odjevnih komada koje ćemo nositi kada spavamo. Tu na scenu dolazi svila.

Tajna dobrog sna krije se u svili

U posljednjih nekoliko godina, kada pričamo o spavanju, sve češće pričamo o svili – i to s razlogom. Luksuzna na dodir i ugodna na koži, svila se istaknula kao savršeni odgovor na potragu za stvarima koje će poboljšati naš san.

Sve je započelo sa svilenim jastučnicama u kojima smo otkrili pozitivan utjecaj ne samo na naš san, već i na zdravlje naše kože i kose. Kako bismo iskustvo spavanja učinile još boljim, omiljenoj svilenoj jastučnici dodale smo i svilenu masku za spavanje i svilene gumice za kosu. Savršenu svilenu jastučnicu, masku za spavanje i gumicu za kosu već smo pronašle u kolekciji brenda ilks.

Prvi hrvatski brend posvećen kreiranju proizvoda od najfinije mulberry svile koji je transformirao naše iskustvo spavanja te unio dozu luksuza u našu svakodnevicu, ovog ljeta predstavlja novi proizvod – ilks svilene spavaćice!

ilks svilene spavaćice 2021.

Svilene spavaćice toliko divne da ćete ih htjeti nositi od jutra do sutra

Ima nešto neodoljivo privlačno u ideji svilene spavaćice. Ona je istovremeno pojam ultimativnog luksuza, ali i pojam luksuza koji si svi možemo priuštiti. Potraga za najfinijom svilenom spavaćicom ovog ljeta dobiva odgovor u obliku savršenog modela iza kojeg se nalazi potpis hrvatskog brenda ilks.

Nakon što nas je već osvojio odličnom ponudom proizvoda od svile, brend ilks ovog nas je ljeta odlučio iznenaditi i oduševiti predstavljanjem novog proizvoda – svilene spavaćice.

Baš poput svih ilks proizvoda, nova ilks spavaćica izrađena je od najfinije i najkvalitetnije Mulberry svile s Oeko-tex certifikatom koji garantira da prilikom proizvodnje nisu korištene nikakve štetne kemikalije. Osim što su zbog najkvalitetnije svile oznake 6A iznimno ugodne za nošenje, ilks spavaćice ističu se i elegantnim izgledom koji im daje spoj klasičnog slip kroja te bež ili crne boje, a zbog kojeg ćemo ih obožavati nositi dok spavamo, ali i dok smo budni. Osim što ćemo u njima pronaći novu vikend uniformu za uživanje kod kuće, ilks spavaćice će se uz pomoć nekoliko modnih dodataka i s prebačenim blejzerom, balonerom ili kožnom jaknom transformirati u malu zavodljivu haljinu.

ilks svilene spavaćice 2021.

ilks svilenu spavaćicu u crnoj i bež boji možete pronaći i naručiti u webshopu brenda na ilks.eu. Kako ju nositi od jutra do sutra? U novoj kampanji brenda ilks pokazala je influencerica Anja Dujaković!

Kao zaštitno lice brenda, Anja je već imala priliku isprobati novu spavaćicu i u bež i u crnoj boji te nam je otkrila kako ju nositi u kućnom izdanju, ali i kako ju transformirati u efektnu kombinaciju koju možete nositi izvan kuće. Za plažu, Anja je ilks svilenu spavaćicu u bež boji spojila sa slamnatim šeširom i pletenom torbom, dok je crni model uz pomoć blejzera i sandala s visokom potpeticom transformirala u trendi look za večernji izlazak.

ilks svilene spavaćice 2021.
ilks svilene spavaćice 2021.
ilks svilene spavaćice 2021.
ilks svilene spavaćice 2021.
ilks svilene spavaćice 2021.

Uz nove svilene spavaćice koje ćemo nositi i kao haljinu, u ilks webshopu možete istražiti i ostatak odličnih ilks proizvoda od fine i kvalitetne Mulberry svile poput jastučnica, traka za kosu, maska za spavanje, zaštitnih maski i marama koje možete nositi na nekoliko trendi načina, a sve novosti vezane uz ovaj odličan hrvatski brend pratite i na Instagram profilu @ilks.eu.

ilks svilene spavaćice 2021.

Foto: Mirna Marić

Učitati još
Zatvori