Najljepše pidžame i ‘loungewear’ komadi ovog proljeća nose hrvatski potpis

Najljepše pidžame i ‘loungewear’ komadi ovog proljeća nose hrvatski potpis

Nakon duge i sive zime, stigli su prvi topli i sunčani dani i najavili dolazak proljetne sezone koju smo s nestrpljenjem iščekivali. Ipak, ono što nismo očekivali je da ćemo ju dočekati i njezine prve dane provesti u svojim domovima. Nekoliko dana bilo je dovoljno da se sve promijeni – od svakodnevnog života do planova za proljetna druženja i putovanja. S ozbiljnom situacijom epidemije korona virusa u kojoj se trenutno nalazimo, početak proljetne sezone ove će godine izgledati bitno drugačije. Umjesto odlaska na posao, veliki broj ljudi kojima posao to dozvoljava rade od kuće, druženja s prijateljima zamijenile su poruke i pozivi, a omiljeni proljetni ritual ispijanja kave na terasama omiljenih kafića preselio se na balkone.

Ispred nas su izazovni dani, zbog čega je sada važnije no ikad pronaći sreću u malim stvarima i unutar svoja četiri vlastita zida. Jedna od stvari koja će samoizolaciju učiniti bar malo boljom je činjenica da dane možemo provoditi u omiljenim pidžamama i najudobnijim loungewear modelima. Još jedna odlična ideja je da u svoju kolekciju tih udobnih pokućnih kombinacija dodate i nekoliko noviteta koji će unijeti dozu svježine i optimizma kako u vašu proljetnu garderobu, tako i u monotonu svakodnevicu.

Ako tražite novu omiljenu pidžamu, u nastavku upoznajte hrvatski brend Asteria koji se nalazi iza divnih, romantičnih spavaćica, pidžama i loungewear komada te pronađite svoje novi pokućni modni favorit.

Upoznajte hrvatski brend romantičnih spavaćica, pidžama i loungewear komada

Asteria je mladi brend iza kojeg se nalaze mama i kćer. Kćer Veronika Vuković zamislila ga je kao brend koji će ženama ponuditi baš sve na temu spavanja – njegovoj ponudi osim romantičnih pidžama i spavaćice, pronaći ćete i ogrtače, torbe za make up, maske za spavanje i druge artikle. Svi proizvodi rade se ručno od najkvalitetnijih materijala, a Veroniki ovdje najviše pomaže upravo mama koja je profesionalna krojačica.

Online shop brenda možete posjetiti ovdje i istražiti njegovu aktualnu ponudu. Osim što ćete u online shoppingu naći barem kratki odmak od realnosti, iskoristite vrijeme da upoznate Asteriju i druge hrvatske modne brendove, posjetite njihove online shopove i podržite ih sada kada im je vaša podrška važnija no ikad.

Hrvatske modne brendove koji imaju online shop pronađite ovdje, a u nastavku otkrijte naše Asteria favorite.

Foto: Asteria, Instagram

Učitati još
Zatvori