Ekskluzivno pogledajte kako izgleda Tommy Hilfiger jedrenje do Paklenih otoka
Ekskluzivno pogledajte kako izgleda Tommy Hilfiger jedrenje do Paklenih otoka

Ekskluzivno pogledajte kako izgleda Tommy
Hilfiger jedrenje do Paklenih otoka

Brend Tommy Hilfiger uz podršku Journala je organizirao Tommy Hilfiger Weekend Getaway, prekrasni vikend u kojem su sudjelovali popularni Influenceri iz cijele regije. Riječ je o profesionalcima koji su originali na svoj način, pa se u tom smislu izražavao i slogan ovogodišnje Tommy Hilfiger kolekcije koji glasi „Make your move“. Aktivacija je trajala tri dana tijekom kojih su Influenceri bili izloženi raznim aktivnostima.

Najpoznatiji Influenceri u čarobnom Splitu

Split je izabran kao lokacija što je i očekivano jer se estetika brenda uklapa u mediteransku vizuru grada. Sudionici su bili smješteni u prekrasnoj vili u centru Splita u kojoj su uživali tri dana. Sudjelovala su najjača imena influencerske scene: Dušan Petrović, Dunja Jovanić, Magdalena Onjia, Elena Dizdar, Lucija Lugomer, Luka Žaja, Nemanja Gašić, Sandra Mitrović i Erna Saljević. Svi su nosili Tommy Hilfiger outfite koje su kombinirali ovisno o aktivnostima tijekom dana. Posebni u svojoj kreativnosti trebali su se estetski izraziti na pravi način. Sinergija individualnosti i Tommy Hilfiger preppy estetike su ova tri dana pretvorili u modnu pistu stylish outfita koje želimo imati u ormaru.

 

Jedrenje na Paklenjacima uz Tommy Hilfiger kombinacije

Prvi dan bilo je zakazano jedrenje do Paklenih otoka, odnosno Palmižane. Riječ je o robinzonskim otocima koji okružuju Hvar. Lokacija koja je idealan odabir za savršene brodske kombinacije u kojime se osjećamo ugodno, a dotjerano.  Na jedrilici je bio poslužen veganski brunch u kojem su uživali Influenceri. Miris mora i vjetra, te uživanje na mrežama poviše morskog plavetnila pretvorili su ovaj izlet u uspomenu koje će se sigurno rado sjećati. Prva lokacija na kojoj su stali je Milna na Braču.

Robinzonski ručak na Paklenim otocima

Destinacija koja je izabrana za ručak je restoran Totos na Palmižani. Riječ je o mjestu koje se nalazi cik uz plažu, a uređen je u prirodnim materijalima koji prate estetiku same lokacije. Restoran je okružen zelenilom i funkcionira kao zelena oaza prvi red do mora. Riječ je o mjestu u kojem se spajaju okusi, boje i mirisi mediterana. Održivo mjesto od prirodnih materijala koje se savršeno uklopilo u politiku kampanje gdje je naglasak na održivim i priodnim materijalima. Ručak, bogat ukusnim veganskim namirnicama u kojima su instinski uživali. Influenceri su za ovaj ručak odabrali jednostavne i causal kombinacije koje su idealne kada želimo zablistati na ručku nakon dana provedenog na plaži. Riječ je o velikim shopper torbama prepoznatljivog dizajna u koje možete spremiti sve stvari koje vam trebaju za izlet.

 

Lanene muške košulje svijetloplave ili modre nijanse su idealan odabir za jedrenje jer je riječ o klasiku koji ne izlazi iz mode. Osim toga, trendi traper je također odličan odabir jer nam na brodu uvijek treba jakna u slučaju vjetra. Ženska bijela odijela svilenog materijala koja elegantno padaju uz tijelo uz nezaobilazne espadrile su kombinacija koje je idealna za ovakav tip druženja.

Večera u povijesnim zidinama grada Splita

Lokacija večere je prekrasan restoran Zoi koji se smjestio u samoj palači i s njega puca predivan pogled na rivu. Riječ je o mjestu u kojem odiše tradicija u sinergiji s modernim dizajnom. Influencerima je bila poslužena veganska večera u sljedovima, a za ovu priliku su odabrali elegantne i glamurozne kombinacije. Hrana je bila na visokom nivou jer je riječ o fine dining tipu restorana. Jelo koje se posebno izdvojilo je veganska pašteta od boba u gelu od naranče koja se topila u ustima. Desert od karameliziranih jabuka je slastica u kojoj su Influenceri posebno uživali. Glamurozne kombinacije na terasi stare palače su posebno dolazile do izražaja. Osobito bismo istakanuli laneno bijelo odijelo ispod kojeg se savršeno uklopio kristalni grudnjak. Kombinacija koja je simbioza klasike i glamura i koja naprosto oduzima dah.

Osim toga, prisutna su i Tommy Hilfiger odijela u bojama, a riječ je o poslovnim ženskim odijelima klasičnog kroja u kojima ćete se osjećati istovremeno glamurozno i poslovno. Svilena bijela košulja u kombinaciji s bež culotte hlačama je kombinacija u kojoj ćete zasigurno biti primijećeni. Naglasak je na individualnosti i samoizražavanju, a kombinacije su opuštene i istovremeno decentno ženstvene. Sve odjevne kombinacije možete pronaći u Tommy Hilfiger trgovinama u Splitu, Zagrebu, Zadru i Rijeci kao i na web stranici Fashion&Friends.

Učitati još
Zatvori