Zlatan Ibrahimović i Jane Fonda ponovno zajedno u kampanji za H&M
Zlatan Ibrahimović i Jane Fonda ponovno zajedno u kampanji za H&M

Zlatan Ibrahimović i Jane Fonda ponovno
zajedno u kampanji za H&M

H&M Move lansira novu kolekciju koja će svima osigurati dozu energije koja je potrebna za početak godine, ali i ugodnost prilikom kretanja – bilo da hodate, trčite, rolate, preskačete, skačete, savijate se ili se istežete. Empower kolekcija namijenjena je ženama, muškarcima i djeci, a bit će dostupna širom svijeta od 12.siječnja.

Kolekcija pruža udobnost, a sadrži kombinezone, tajice, grudnjake i majice kratkih rukava izrađene od DryMove™ – materijala koji garantira lakoću pokreta dok upija vlagu s kože. Kontrastne pletene strukture s narančastom i kobalt plavom bojom čine ovu kolekciju modernom i nosivom, što najbolje potvrđuju predvodnici HM Move pokreta Jana Fonda, Zlatan Ibrahimović i JaQuel Knight, koji potiču ljude širom svijeta da se pokrenu.

“Svako od nas može biti u pokretu, samo je važno da pronađemo onu aktivnost koja nam se sviđa, koja nam godi. Zato istražujte, probajte nešto novo. Biti aktivan znači dobro se zabaviti. Ako mogu inspirirati ljude da učine nešto za sebe i svoje tijelo, ja sam sretan i smatram to svojim uspjehom,” kaže Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš i multimover.

Pored Jane, Zlatana i JaQuela, H&M Move timu pridružila se profesionalna nogometašica i doktorica, Nadia Nadim.

“Svakodnevno kretanje je dobro jer utječe na vaše psihofizičko zdravlje, poboljšava kvalitetu života i mijenja mnogo toga oko vas na bolje,” naglašava Nadia Nadim, profesionalna nogometašica i pokretačica promjena.

Lansiranje kolekcije prati i video u kojem se H&M Move predvodnicima promjena pridružuju profesionalni biciklisti, odbojkaši i drugi, u želji da probaju nove načine kretanja u novoj godini.

“Okupiti Jane, Zlatana, JaQuel i Nadiu kao predvodnike promjena je savršeno jer svi dijelimo istu misiju – da pokrenemo cijeli svijet. Kada vidite njih četvero kako se kreću i zabavljaju u našoj Empower kolekciji, jednostavno im se morate pridružiti i tako započeti godinu. Oni su pravi motivatori,” naglašava Simon Brown, generalni direktor H&M Move. Video pogledajte ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori