Jedna od najljepših H&M kolekcija koje smo vidjele u posljednje vrijeme

Jedna od najljepših H&M kolekcija koje
smo vidjele u posljednje vrijeme

Poznati modni brend H&M postao je renomiran po svojim suradnjama sa svjetski poznatim dizajnerskim kućama, a formulu koja se pokazala izuzetno uspješnom, odlučili su isprobati i na manjim suradnjama s dizajnerskim imenima koja možda nisu tako masovno poznata kao što su to primjerice Versace, Balmain ili Moschino, ali svakako imaju mnogo toga za reći i pokazati.

Na radar zaljubljenika u modu ove će jeseni tako stići i modni brend Giuliva Heritage, s kojim je H&M upravo najavio suradnju za jesen 2020. Riječ je o luksuznoj talijanskoj modnoj kući, koja je zapravo obiteljski biznis.

Kroz suradnju s H&M-om, upoznajemo obiteljski brend Giuliva Heritage

Iza brenda stoje supružnici Margherita Cardelli i Gerardo Cavaliere, koji su od samih početaka svog modnog djelovanja vrlo strastveni po pitanju bezvremenske ženske mode u izuzetnim materijalima, jer jedino ona traje vječno. Baš takva je i ova kolekcija nastala s H&M-om, za koju možemo reći da nam je osobno najdraža u posljednje vrijeme. Donosi nam klasične siluete posuđene iz muškog ormara i interpretirane na bezvremenski elegantan i ženstven način.

Odjevni komadi u kolekciji podjednako slave i Švedsku i Italiju, dok moderni minimalizam istovremeno susreće tradiciju i bezvremensku ljepotu. Materijali su, otkriva brend, održivi.

Cijelu kolekciju, koja stiže u H&M trgovine i u webshop 3. rujna, pogledajte u nastavku.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori