H&M ima najljepše suknje za ljeto – donosimo 29 favorita

H&M ima najljepše suknje za ljeto
– donosimo 29 favorita

Pri planiranju ljetne garderobe, razmotrit ćete brojne komade koji bi ondje trebali, ili ne bi trebali, pronaći svoje mjesto. Neki odjevni predmeti ipak čine samu njenu okosnicu i od njih se počinju graditi ljetne kombinacije, a u top 5 tih komada svakako se nalazi suknja.

U ljetnim mjesecima, ona je komad koji čini skoro pola looka, jer sve što će vam uz nju trebati je lagani T-shirt i klasični par natikača da bi vaša kombinacija bila gotova i dobila smisao. U potrazi za najljepšim suknjama, onima koje su istovremeno i jednostavne i efektne, te se vrlo lako kombiniraju uz klasične komade, zavirile smo u H&M-ov webshop i vrlo se ugodno iznenadile ponudom brenda za nadolazeće ljeto!

H&M suknje za ljeto 2020.

Možda najbolja stvar kod H&M-a je zbilja bogata i raznovrsna ponuda suknji za ljeto. Trenutno se mogu pronaći najrazličitiji krojevi, pa će svaka građa pronaći nešto za sebe, a tu je i odlična H&M-ova plus size linija u kojoj ne manjka atraktivnih modela za ljeto.

U modi je, čini se, sve! Od lepršavih mini suknji od prirodnih materijala poput pamuka i lana, preko midi modela u stilu slip suknje, pa sve do romantičnih maksi suknji koje su ponovno veliki trend. Naročito popularne ovog će ljeta biti suknje s printom i efektnim tropskim uzorcima, koje će u svaki ljetni ormar unijeti veliku dozu svježine, a nabavite li uz njih nekoliko jednobojnih topića i T-shirteva, riješile ste čak nekoliko odjevnih kombinacija za ljeto.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori