Prvi party komadi stigli su i u H&M

Prvi party komadi stigli su i u H&M

Blagdanska sezona sve je bliža, a znamo da se u paru s njom približava i sezona svih tuluma, poslovnih domjenaka, evenata i sličnih događanja za koja uvijek tražimo poseban styling. Raskošni zimski materijali i ove će nas godine dočekati na policama trgovina u najboljem mogućem izdanju, kako bi i sami oduševili gdje god se pojavimo.

H&M party kolekcija za zimu 2018.

Nakon high street brendova koji su svoje blagdanske kolekcije već predstavili, i švedski modni gigant H&M donosi editorijal posvećen najsvečanijem dobu. Party kolekcija za zimu 2018. toliko je dobra da je teško uopće odabrati najbolji komad.

 

U njoj se nalaze svi klasici, ali izvedeni na malo drugačiji način, s ovosezonskim trendovima na umu. To su baršun, brokat, svila i čipka, ali kroz prizmu, primjerice, sveprisutnog leopard uzorka, megapopularne senf-žute ili crvene boje. Tako imamo svilenu midi haljinu na vezanje s leopard uzorkom, baršunasti top ukrašen čipkom u senf-žutoj boji, brokatno odijelo, niz odličnih hlača visokog struka i pripadajućih topova (ili čak bodija), savršene blejzere koji će outfit zaokružiti te naravno cipele – salonke i čizmice.

Izdvojili smo nekoliko nama najdražih komada, a ostatak pronađite na linku.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori