High street brend H&M vodi vas na najljepše modno putovanje ovog ljeta

High street brend H&M vodi vas na
najljepše modno putovanje ovog ljeta

Objavu dijeli H&M (@hm)

Ljetna sezona je na vrhuncu! Kraj srpnja donio je prave ljetne vrućine koje će se nastaviti i u kolovozu. Osim sunčanih dana i visokih temperatura, kraj srpnja i kolovoz za mnoge donose i onaj dugo iščekivani godišnji odmor koji će probuditi sva naša osjetila. Uživanje uz knjigu na sunčanoj plaži okruženoj mirisnim mediteranskim raslinjem, potraga za osvježenjem u kristalno čistom moru i jednostavne, ali ukusne mediteranske delicije – nekoliko slobodnih dana bit će dovoljno da se u potpunosti opustimo i nađemo u nekom sasvim drugom svijetu.

ŠTO NOSITI NA LJETOVANJE?

Prije uživanja dolazi pakiranje – svima mrski zadatak koji uvijek ostavljamo za onih nekoliko kaotičnih sati prije odlaska na ljetovanje zbog čega nerijetko zaboravljamo stvari i ostajemo razočarani izborom nakon otvaranja kofera na novoj destinaciji. Što nositi na ljetovanje kako bi se uvijek osjećali udobno i nesputano u istraživanju novih mjesta i pritom izgledali odlično?

Švedski high street brend H&M i blogerica Nuria Val vode nas na ‘The Summer Express’, ljetno proputovanje Europom u kojem istovremeno otkrivaju neke od najljepših ljetnih destinacija i najbolje H&M modele kao stvorene za ljetovanje.

Objavu dijeli H&M (@hm)

THE SUMMER EXPRESS’ – H&M MODNO PUTOVANJE EUROPOM

Blogerica Nuria Val prije nekoliko tjedana je spakirala posljednje modne trendova za ljeto u svoje kofere i krenula na putovanje kroz neke od najdivnijih mjesta u Europi. Putovanje je započela u ulozi vodiča u svojem gradu – divnoj, šarenoj i živahnoj Barceloni. Osim nekoliko omiljenih mjesta koja morate posjetiti ako se nađete u Barceloni, Nuria je otkrila i što nositi kako bi izgledali odlično i osjećali se jednako dobro na vrućim ulicama Barcelone.

Nakon Barcelone, Nuria se ukrcala na vlak i započela svoju ljetnu avanturu – od Azurne obale preko jezera Como do Berlina. Svaka lokacija posebna na svoj način, baš kao i svaka odjevna kombinacija koju Nuria nosi u svojem koferu.

Objavu dijeli H&M (@hm)

Od prozračnih dnevnih kombinacije koje spajaju it modele širokih hlača s raskošnim bluzama do trendi kupaćih kostima, nezaobilaznih romantičnih ljetnih haljina i modnih dodataka koji svaku kombinaciju čine još boljom i posebnijom, sve što vam može zatrebati na ljetovanju Nuria je već pronašla za vas u aktualnoj H&M kolekciji.

Prolistajte albume fotografija s njezinog putovanja na Instagramu i inspirirajte se odličnim outfit idejama, a poželite li bilo koji komad iz njezine ljetne garderobe lako ćete ga pronaći u H&M trgovini.

Objavu dijeli H&M (@hm)

Objavu dijeli H&M (@hm)

Objavu dijeli H&M (@hm)

Objavu dijeli H&M (@hm)

Objavu dijeli H&M (@hm)

Objavu dijeli H&M (@hm)

Objavu dijeli H&M (@hm)

Učitati još
Zatvori