40 najboljih komada iz nove H&M kolekcije

40 najboljih komada iz nove
H&M kolekcije

hm-komadi-1

Sa sniženjima zimskih kolekcija koja se polako približavaju svojim posljednjim danima, high street brendovi su izbacili svoje prve kolekcije za novu sezonu. Inspirirane novim trendovima koje su još prošle jeseni u modnim prijestolnicama predstavile prestižne modne kuće, high street brendovi još jednom donose njihovo pristupačno, ali jednako privlačno izdanje. U potrazi za proljetnim favoritima kojima se vraćamo na početku svake tople sezone i trendi modelima koji će još jednom osvježiti našu garderobu za novu sezonu, zavirili smo na police jednog od najpopularnijih high street brendova.

KOMADI IZ NOVE H&M KOLEKCIJE KOJA NAJAVLJUJE PROLJEĆE

Švedski high street brend H&M svoje police ispunio je novim komadima koji najavljuju proljeće. Savršeni za prijelazno razdoblje i prve tople proljetne dane, novi H&M modeli donose sve od tankog pletiva i prozračnih košulja, odličnih traper komada i poslovnih modela do svestranih haljina i modnih dodataka koji će savršeno nadopuniti svaku kombinaciju i garderobu. Neutralnu paletu u kolekciji za novu sezonu popularnih high street brend razbio je vibrantnim bojama i razigranih uzorcima među kojima se ističu žuta, crvena i plava boja te omiljeni proljetni uzorak ukrašen raskošnim floralnim motivima.

hm-komadi-9

Osim raznolikosti boja, nova H&M kolekcija donosi i raznolikost modela u kojima je lako pronaći komade za ležerne kombinacije, poslovni look i večernje prilike. Uz uvijek popularne basic modele, H&M donosi novo izdanje popularnih klasika. Klasično odijelo donosi hlače širokog kroja, elegantne košulje romantične detalje poput čipke i volana dok su jednostavnost krojeve haljina i suknja začinili asimetrični završetak,  dinamičnost plisiranih nabora i dramatičan efekt voluminoznih rukava.

hm-komadi-27

Četrdeset najboljih modela iz nove H&M kolekcije za vas smo izdvojili u nastavku, a ostatak proljetnih noviteta možete pronaći u online shopu i H&M dućanima.

hm-komadi-28

hm-komadi-6

hm-komadi-8

hm-komadi-19

hm-komadi-37

hm-komadi-23

hm-komadi-13

hm-komadi-33

hm-komadi-31

hm-komadi-12

hm-komadi-11

hm-komadi-16

hm-komadi-21

hm-komadi-38

hm-komadi-7

hm-komadi-36

hm-komadi-35

hm-komadi-34

hm-komadi-14

hm-komadi-32

hm-komadi-4

hm-komadi-24

hm-komadi-10

hm-komadi-5

hm-komadi-18

hm-komadi-26

hm-komadi-25

hm-komadi-2

hm-komadi-39

hm-komadi-29

hm-komadi-42

hm-komadi-41

hm-komadi-44

hm-komadi-45

hm-komadi-43

hm-komadi-40

Učitati još
Zatvori