Novi H&M modeli za stylish povratak na gradske ulice

Novi H&M modeli za stylish
povratak na gradske ulice

Ispred nas je druga polovica mjeseca kolovoza koja će označiti vrijeme za povratak na gradske ulice. Nakon nekoliko dana ili tjedana uživanja u sunčanim i toplim ljetnim danima uz obalu mora, pješčane plaže sada ćemo zamijeniti gradskim ulicama, a svakodnevna rutina transformirat će se iz relaksacije na plaži u užurbanu radnu atmosferu. Iako nas posljednji ljetni dani vraćaju u realnost na koju se nikad nije lako ponovno naviknuti, istovremeno oni donose i osvježenje unutar ormara kojem se veselimo. Prve jesenske kolekcije već su stigle na police naših omiljenih modnih brendova. Uz veliki povratak vječno privlačnih i popularnih modnih klasika za jesensku sezonu, među najnovijim modelima istaknuli su se i trendovi koji će obilježiti jesenske dane.

Savršeni spoj najnovijih trendova i nezaobilaznih jesenskih modela u svakom ormaru koji će stvoriti naš novi look za povratak u gradsku vrevu donijela je nova kolekcije s potpisom popularnog high street brenda H&M.

Prvi H&M modeli za prve jesenske dane

High street kolekcije za prijelazno razdoblje i prve jesenske dane istaknule su efektne odjevne komade zbog kojih s nestrpljenjem iščekujemo jesen. Osim što će odlično izgledati spojeni zajedno, modni noviteti jednako će dobro izgledati i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu, stigla je i prva H&M kolekcija za jesen.

Inspirirana najnovijim modnim trendovima, prva jesenska H&M kolekcija donosi baš sve što možemo poželjeti na početku nove sezone – od najpopularnijih modela traperica, bijele košulje i bež balonera kao osnova svakog jesenskog ormara do nježnih nijansi plave boje, kože i raskošnih uzorka kao trendova koje je poznati švedski high street brend istaknuo kao osvježenje za početak nove sezone. U središtu kolekcije očekivano se istaknula svestrana haljina. Dužine tik iznad koljena ili u midi izdanju, savršena jesenska haljina s H&M potpisom dolazi u opuštenim siluetama, s dodatkom puf rukava i jednostavnih uzoraka. Uz pomoć nekoliko modnih dodataka, H&M jesenske haljine s lakoćom će se transformirati iz dnevnog u večernji, iz ležernog u elegantni look.

Uz odjevne komade koje ćemo nositi od jutra do večeri, u jednostavnim dnevnim i elegantnijim, ali još uvijek ležernim i modernim večernjim kombinacijama, H&M kolekcija donosi i ključne modne dodatne koji će zaokružiti svaki outfit – crna torba, gležnjače i nekoliko komada efektnog nakita sve su što nam treba ove jeseni.

Najbolje modele izdvojili smo u nastavku, a sve odjevne komade i modne dodatke iz prve jesenske kolekcije s H&M potpisom već možete pronaći u najbližoj H&M trgovini ili na hm.com.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori