Najljepše midi haljine ovog proljeća pronaći ćete u H&M-u

Najljepše midi haljine ovog proljeća
pronaći ćete u H&M-u

Modni brend H&M ove nas je sezone osvojio s nekoliko svojih kolekcija i nastavlja to činiti svim novim komadima koji redovito stižu u njegov webshop. Pregledom sve te odjeće i modnih dodataka u H&M-ovoj online oazi, uvjerit ćete se i sami u najveće trendove sezone koje sugerira ovaj poznati švedski brend. Ako poput nas volite romantičnu modu koja je zavladala proljetnom sezonom, bez sumnje će vas osvojiti midi haljine koje trenutno doslovno vladaju H&M kolekcijama.

Proljeće u znaku H&M midi haljina

Za vas smo u nastavku izdvojili gotovo 30 midi haljina koje nose H&M potpis i koje su stvorene za sve tipove prigoda u vašim životima. U njima ćete moći svakog dana na faks ili posao, na after-work druženja s prijateljicama, u večernje izlaske ili na vjenčanja, rođendane i slične najsvečanije prigode. Raznovrsnim stilovima, modni brend pokriva baš sve prilike, ali i modne stilove. H&M-ove midi haljine šarmantnije su no ikad, dolaze u bojama, šarmantnim uzorcima, s detaljima poput mašni i volana, pa će uistinu teško biti pronaći samo jednog favorita. Ipak, uz modele u nastavku pred vas stavljamo taj izazov!

hmgoepprod (55) hmgoepprod (56) rsz_hmgoepprod_34 rsz_hmgoepprod_35 rsz_hmgoepprod_36 rsz_hmgoepprod_37 rsz_hmgoepprod_38 rsz_hmgoepprod_39 rsz_hmgoepprod_40 rsz_hmgoepprod_41 rsz_hmgoepprod_42 rsz_hmgoepprod_43 rsz_hmgoepprod_44 rsz_hmgoepprod_45 rsz_hmgoepprod_46 rsz_hmgoepprod_47 rsz_hmgoepprod_48 rsz_hmgoepprod_49 rsz_hmgoepprod_50 rsz_hmgoepprod_51 rsz_hmgoepprod_52 rsz_hmgoepprod_53 rsz_hmgoepprod_54 rsz_hmgoepprod_57

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori