Kupaći kostimi su stigli u H&M i izgledaju odlično

Kupaći kostimi su stigli u H&M
i izgledaju odlično

Prvi dani nove godine donijeli su prve kolekcije s potpisom poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova koje su najavile neke od modnih trendova i ‘it’ komada koji će obilježiti 2019. godinu. Uz nove mini kolekcije u čijem se središtu još uvijek nalaze najpoželjniji zimski modeli u novom, osvježenom izdanju, prvi dani nove godine donijeli su i prve kupaće kostime koji su nas potaknuli na maštanje o dugom, toplom ljetu.

KUPAĆI KOSTIMI KOJE ĆEMO NOSITI U 2019.

Topli i sunčani ljetni dani možda su mjesecima daleko, no prvi modeli kupaćih kostima za 2019. godinu dašak ljeta već su unijeli u kolekcije popularnih modnih brendova i naše ormare te najavili nekoliko novih trendova koji će ove godine vladati na najtoplijim modnim pistama – plažama okupanim suncem i okruženim morskim plavetnilom diljem svijeta. I dok će mnogi među nama svoje modele odabrati sada, ali nositi tek za nekoliko mjeseci, neki će priliku za uživanje u sunčanim i toplim danima, ali i prvim modnih trendovima za ljeto 2019. godine imati već sada, na odmoru u toplim krajevima u kojima je ljeto na svojem vrhuncu. Među najboljim i najpristupačnijim kolekcijama kupaćih kostima koje je donio početak nove godine istaknula se ona s potpisom švedskog high street brenda H&M.

Jednostavni i upečatljivi, s trendi pomakom u krojevima koji će laskati baš svakoj figuri i u raskošnoj paleti koja neutralne tonove spaja s zagasitim i jarkim nijansama crvene, žute, plave i zelene, H&M u svojoj je prvoj kolekciji za 2019. godini ponudio kupaće kostime iz snova u kojima će se svatko osjećati odlično i izgledati jednako dobro.

Od jednodijelnih modela s otvorenim leđima do bikini modela ukrašenih uzorcima i šarmantnim detaljima poput volana, u nastavku donosimo 30 H&M kupaćih kostima koje ćete poželjeti odmah i nositi cijelog ljeta, a svoje favorite pronađite i u svim H&M trgovinama te u H&M web shopu.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori