Najbolji zimski komadi iz H&M-a koje možete nositi od jutra do večeri
Najbolji zimski komadi iz H&M-a koje možete nositi od jutra do večeri

Najbolji zimski komadi iz H&M-a koje
možete nositi od jutra do večeri

Zima je u znaku novih trendova, uzoraka i boja. Ove zime poželjno se poigrati modom na pravi način i složiti kombinacije u kojima ćete biti stylish. Trendovi se brzo izmjenjuju i bombardiraju nas novitetima, a ponekad želimo uložiti u statement komad.

Da biste imali organiziranu garderobu i pripremali outfite brzo i jednostavno, uložite u ključne komade. H&M ove sezona ima kolekciju bolju nego ikad. Počevši od party komada do casual, ne znamo što nam se više sviđa. U nastavku izdvajamo najljepše H&M komade koje ćete nositi ove zime.

Zablistajte uz odgovarajuće H&M komade na pravi način

Zimi nam se posebno teško dotjerati jer se moramo odjenuti slojevito da bi nam bilo toplo. Zahtjevno je složiti takve kombinacije, a da istovremeno izgledamo stylish. Upravo zbog toga biramo upečatljive komade u kojima ćemo se posebno istaknuti. Ove zime jedan od najvećih hitova je puffer jakna.

Riječ je o pernatoj jakni koja svoje korijene vuče ie modnog razdoblja u kojem je služila samo u praktične svrhe kako bi zaštitila mornare od hladnoće. No, kako je moda fluidna i brzo se mijenja, puffer jakna je ušla na modne revije i tako postala ‘it’ komad. H&M u ponudim ima prekrasne puffer jakne u svim bojama. Osim jakni, predlažemo tople čizme za snijeg koje možete nositi i svaki dan.

Čizme za snijeg ili popularne buce su fashion detalj koji se isplati imati. Možete ih nositi na skijanje, ali i svaki dan, a H&M u ponudi ima prekrasne modele. Predlažemo ih kombinirati na traperice i duge kapute, a lijepo će se uklopiti i na sportske kombinacije.

Kada govorimo o večernjim outfitima, u ponudi je i party kolekcija koje će oduševiti sve ljubitelje sjajnih modnih detalja. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o savršenim komadima koji se uklapaju na sve outfite.

h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m

Foto: Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori