Divna H&M kolekcija za ljeto donosi omiljene klasike i nijanse žute

Divna H&M kolekcija za ljeto donosi
omiljene klasike i nijanse žute

H&M

Od toplih ljetnih dana dijeli nas tek nekoliko proljetnih tjedana zbog čega je sad odlično vrijeme za početak planiranja ljetne garderobe. Uz omiljene basic modele i ljetne klasike koje ćemo uskoro vratiti u svoje ormare, nova sezona istaknula je nekoliko trendova koji donose pravo osvježenje unutar svake garderobe. Od prozračnih silueta i laganih materijala do raskošne palete boja i uzoraka, ljeto ispred nas proći će u znaku jednostavnih odjevnih komada efektnog izgleda koji su unutar modnog svijeta savršeno utjelovili atmosferu i karakter toplih ljetnih dana.

Prvi ljetni komadi i trendovi su već stigli na police naših omiljenih high street brendova. Spoj jednostavnih basic komada koji čine osnovu svake garderobe i efektnih trendi modela jednostavnih za kombiniranje istaknuo je najnoviju H&M kolekciju za ljeto kao jednu od najpoželjnijih na high streetu.

LJETO JE STIGLO U H&M

H&M

S nijansama žute boje i izvezenim HERE COMES THE Sun natpisom na ultimativnom basic komadu, bijelom T-shirtu, ljeto je stiglo u H&M. Popularni švedski high street brend još jednom se istaknuo odličnom kolekcijom koja donosi sve što možemo poželjeti unutar ljetne garderobe – od basic modela jednostavnih za kombiniranje unutar ležernih i formalnih, dnevnih i večernjih kombinacija do prozračnih komada stvorenih za one najtoplije dane i garderobu koju ćemo nositi na godišnji odmor.

 

H&M

Za najnoviju ljetnu kolekciju, H&M je zadržao jednostavnost krojeva, ali i boje. Crno-bijelu paletu razbija tek nekoliko traper modela, zemljanih tonova i tople nijanse žute boje koja se ovog proljeća i ljeta istaknula kao jedan od najpoželjenijih modnih trendova. Spoj neutralne palete i jednostavnih krojeva nalazi se iza baš svih H&M modela u koje unosi karakter i opuštenu atmosferu ljetne sezone – od ležernih kratkih hlača, prozračnog kimona i kupaćih kostima do elegantnog odijela, raskošnih košulja i midi suknja.

Prve ljetne modele s potpisom high street brenda H&M pronađite u nastavku i svim H&M dućanima.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori