H&M je predstavio svoju najbolju kolekciju kupaćih kostima dosad

H&M je predstavio svoju najbolju
kolekciju kupaćih kostima dosad

H&M je oduševljen što najavljuje lansiranje nove kolekcije kupaćih kostima za ljeto 2021. godine.

Dosad najodrživija kolekcija kupaćih kostima, H&M ljetna kolekcija se sastoji od održivih tkanina, a za cilj ima promijeniti način na koji se žene osjećaju u svojim kupaćim kostimima. Samopouzdani komadi ove kolekcije unose osjećaj topline i smirenosti među buku današnjice.

Nova H&M kolekcija kupaćih kostima

Kolekcija bilježi neuobičajenu žensku snagu, fokusirajući se na odvažne siluete s naramenicama koji laskaju svakom tijelu i oblinama. Klasični bandeaus, zakrivljene gaćice i ženstveni gornji dijelovi izrađeni su od recikliranog poliestera dobivenog od tekstilnog otpada i poliestera nastalog nakon recikliranja PET boca. Osim što kolekcija donosi preokret među održive tkanine, ovi komadi kupaćih kostima bit će dostupni u veličinama do EU 50 – online i do EU 46 – u trgovinama. Kolekcija kupaćih kostima Summer 2021 bit će dostupna u trgovinima i online na većini tržišta od početka lipnja.

“Posebno sam ponosna na tkanine u ovoj kolekciji kupaćih kostima, to je naša dosad najodrživija kolekcija kupaćih kostima, a svi su dizajni izrađeni od najmanje 85 % recikliranog poliestera. Tako nam je drago ponuditi inkluzivnu ponudu veličina i s ovom odvažnom kolekcijom kupaćih kostima.” kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.                                

Prateći film kampanje, snimljen s modelom Paloma Elsesser u LA-u, predstavlja žene koje se svakodnevno suočavaju s javnim stavovima. Utišavši buku, Elsesser zaranja pod vodu, pronalazeći snagu u tamošnjoj tišini, kako bi izronila još snažnija, dok joj se pridružuju Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin i Tani Gunn. Ovaj osnažujući film prati glazbena podloga s kultnom pjesmom Depeche Modea ‘Enjoy The Silence’ u novoj verziji, u izvedbi američke pjevačice Fousheé.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori