Nova H&M kolekcija donosi neodoljivo udobne modele u kojima ćemo dočekati proljeće

Nova H&M kolekcija donosi neodoljivo udobne modele u kojima ćemo dočekati proljeće

Posljednje dvije godine prošle su u znaku veliki promjena koje nisu zaobišle ni jedan element naše svakodnevice. Najveća promjena bila je promjena načina na koje provodimo svoje vrijeme. Promjena je to koja je označila i velike promjene unutar naše garderobe. Umjesto blejzera i traperica, haljina i midi suknja, u središtu naših ormara našle su se trenirke, tajice i drugi loungewear modeli. Iako se još uvijek trudimo vratiti starim navikama, loungewear je jedan od onih stvari koju ćemo rado zadržati.

Da će loungewear modeli imati važno mjesto u modnom svijetu i našim garderobama i u 2022. godini potvrdila je i najnovija kolekcija high street brenda H&M. Kao dio svoje H&M Conscious choice kolekcije, poznati švedski brend predstavio je najudobnije modele koje ćemo obožavati nositi.

H&M loungewear kolekcija iz koje želimo sve

Nova H&M loungewear kolekcija donijela je novo izdanje svih modela koje smo zavoljeli u posljednje dvije godine. Kao najpopularniji istaknuli su se koordinirani setovi koji dolaze u nekoliko različitih kombinacija – pulover i hlače, dvodijelni komplet s dodatkom oversized kardigana te kombinacija kardigana, hlača i bralette topa od pletiva.

Uz loungewear u njegovom najšarmantnije izdanju, nova H&M loungewear kolekcija donijela je i nekoliko odličnih athleisure modela. Cool hoodice, oversized T-shirtice, udobne tajice i trendi trenirke na najbolji način spajaju ideju loungewear odjevnih komada i sportsku odjeću. Osim što će se istaknuti kao savršeni izbor za sve trenutke koje ćemo provesti kod kuće, athleisure modele birat ćemo i za sve one trenutke koje ćemo provesti na otvorenom.

Najbolje modele iz najudobnije H&M kolekcije ove godine donosimo u nastavku, a sve ih možete pronaći na hm.com ili u najbližoj H&M trgovini.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori