Model hlača u kojem će vam struk izgledati uže, a noge duže

Model hlača u kojem će vam struk
izgledati uže, a noge duže

Prve proljetne kolekcije najavile su početak nove sezone koja u modni svijet donosi raskoš trendova i potpunu transformaciju garderobe. U našim ormarima, tople slojeve zamijenit će laganiji materijali i siluete koje na najbolji način spajaju elegantno i ležernog, dok će se omiljenim neutralnim tonovima umjesto zagasitih i tamnih pridružiti pastelne i jarke nijanse.

Osim promjene materijala i boja, nova sezona u našim će garderobama istaknuti i nekoliko novih it komada koji će biti savršeni početak svakodnevnih kombinacija. Uz jednostavne basic modele poput bijelog T-shirta, lagane jakne ili kaputića bez kojih ne bismo mogli zamisliti garderobu za proljetnu sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje sa sve toplijim danima plijenit će sve više pažnje. Ipak, u svakom proljetnom ormaru naći će se mjesto za nekoliko ključnih modela hlača koje će našem proljetnom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i bezbroj mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

 

IT HLAČE ZA PROLJEĆE KOJE LASKAJU SVAKOJ FIGURI

Prvi proljetni dani vratit će nas omiljenim modelima od trapera, ali i klasičnim hlačama s modernim pomakom koje su odavno prestale biti rezervirane za formalne ili poslovne kombinacije te postale jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvijezda koje su nam pokazale kako ih nositi na najrazličitije načine. Model koji će obilježiti nadolazeću sezonu istaknuo se ne samo trendi izgledom, već i laskavom siluetom koju stvara. Spoj visokog struka i širokih nogavica ravnog kroja ili s blagim zvonastim završetkom ima efekt optičke varke zbog koje će nam struk izgledati uže, a noge duže.

Jednostavne za kombiniranje i jednako primjerene za ležerne i poslovne, dnevne i večernje kombinacije, it hlače za proljeće koje laskaju svakoj figuri bit će jedan od najboljih novih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, a iz kojeg ćete izvući pregršt efektnih kombinacija u kojima ćete se osjećati odlično i izgledati nekoliko centimetara više. Ako želite naglasiti efekt užeg struka i dužih nogu, hlače visokog struka i širokih nogavica spojite s cipela koje krasi nekoliko povišena potpetica.

Za svaku garderobu, za svaki stil i za svaku figuru, najpoželjnije hlače proljetne sezone s efektom koji ćete obožavati i zbog kojeg ćete ih nositi gotovo svaki dan u 25 najboljih modela izdvojili smo u nastavku.

Sezane

H&M

Uterque

The Row

Victoria Beckham

Golden Goose Deluxe Brand

3.1. Phillip Lim

Miu Miu

H&M

Sezane

Uterque

Zara

Uterque

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

Helmut Lang

Uterque

Zara

Rejina Pyo

Rachel Zoe

Ellery

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori