Svi brendovi koji su se inspirirali najpopularnijim Chloé čizmicama sezone

Svi brendovi koji su se inspirirali
najpopularnijim Chloé čizmicama sezone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé (@chloe) on

Ako je nešto prava ‘zlatna koka’ za modnu kuću Chloé, onda su to svakako modni dodaci. I tako već dulji niz godina… Kolekcija za kolekcijom modnoj publici ponudi nešto novo i uzbudljivo, a trendseterice vrlo brzo prigrle novitete iz ovog francuskog modnog laboratorija u kojem se odijeva svaka cool djevojka ili žena. Uz torbe, sada već kultni status imaju i pojedine Chloé cipele i o popularnosti legendarnih Susanna čizmica više i nije potrebno pisati. Ipak, spomenimo da su to jedne od najkopiranijih gležnjača, koje su se od 2008. naovamo pojavile u bezbroj high street interpretacija i neki ih modni brendovi i dalje drže u svojim kolekcijama kao svojevrsni bestseller.

No, nakon Susanne, napokon je došao red na druge Chloé čizmice koje su u kratkom roku osvojile modnu scenu, a one se zovu Rylee. O njima smo vam već pisali ove godine, točnije u veljači, kada je postalo jasno da će biti veliki modni hit. I nismo se prevarili jer od tada su spažene na jednakom broju street style zvijezda, kao i celebrityja. Nose ih Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Chrissy Teigen, pa čak i Sienna Miller koja je pomogla zapečatiti sudbinu slavnih Susanna čizmica i svojevremeno ih pretvorila u ogroman trend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé (@chloe) on

Chloé Rylee čizme u niz varijacija na temu

Rylee gležnjače posebne su na niz načina i riječ je o modelu koji će vam se ili svidjeti ili neće uopće. Dizajnirane su po uzoru na kaubojsku čizmicu, no više su šminkerske i trendovske cipele, koje se ističu brojnim izrezima, dizajnom na vezanje, kožnim trakicama i metalnim kopčama. Modna kuća Chloé izvela ih je u niz atraktivnih izdanja, od klasičnog bijelog i crnog modela, preko vrlo popularne smeđe boje, pa sve do egzotičnih efekata zmijske kože.

Nije trebalo dugo čekati i da high street brendovi zaigraju na kartu ovog mikro trenda i dovedu ga do makro razmjera. U nastavku donosimo tko se sve poigrao ovom prepoznatljivom siluetom i ponudio ju u vlastitoj kolekciji za hladnije dane.

Uterque

Uterque

Uterque

Wish (ShoeBox)

Wish (ShoeBox)

Zara

Zara

Stradivarius

Stradivarius

Free People

Bershka

Bershka

ASOS

Foto: ASOS, Bershka, Zara, Uterque, Free People, ShoeBox, Stradivarius

Učitati još
Zatvori