Gdje pronaći najbolji T-shirt na high streetu?

Gdje pronaći najbolji T-shirt
na high streetu?

Početak nove sezone u središte modnog svijeta i naše pažnje uvijek stavlja najnovije modele i trendove. Ipak, s druge strane modnog svijeta uvijek se nalaze odjevni komadi i modni dodaci koji su uspješno zaobišli utjecaj vremena i prolaznost modnih trendova te zasluženo nose status modnih klasika.

Uz elegantne modne klasike koji se desetljećima nalaze u središtu modnog svijeta poput male crne haljine, bijele košulje, besprijekorno krojenog odijela i bež balonera, među modnim klasicima nalazi se i nekoliko bitno ležernijih, ali jednako moćnih i svestranih klasika. Jedan od najpopularnijih bez sumnje je T-shirt.

Omiljeni modni favorit u svakom ormaru

S jednakim naglaskom na svestranost poput onih najelegantnijih modnih klasika, ali i s dodatkom neodoljive ležernosti, T-shirt je savršeni odjevni komad za svaki ormar, stil i outfit. Njegova privlačnost krije se u njegovoj jednostavnosti koja ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija te njegovoj udobnosti zbog koje ćemo ga rado nositi baš svaki dan. S dolaskom proljetnih dana, T-shirt će ponovno biti savršeni početak svakodnevnih kombinacija, a kaj najpopularniji istaknut će se jednostavni modeli u bijeloj boji

O popularnosti bijelog T-shirta govori i činjenica da ga možemo pronaći u gotovo svakoj kolekciji, bez obzira na sezonu i trendove koje donosi. No, savršeni T-shirt ne moramo tražiti dalje od high streeta.

High street T-shirt u najboljem izdanju

U potrazi za savršenim T-shirtom, uvijek ćemo tražiti jednostavnost linija te kvalitetu i udobnost materijala. Klasičan ravni kroj i pamuk bez sumnje su najpopularniji odabiri, dok izrezi variraju od crew-necka preko V-izreza do otvorenijeg scoop-necka. Donedavno, za kvalitetan T-shirt morali smo izdvojiti nešto više novaca i potražiti ga u kolekcijama luksuznih modnih brendova. Ipak, brojni high street brendovi svojoj su stalnoj ponudi ili sezonskim kolekcijama dodali basic liniju i predstavili savršeni high street T-shirt. Jednako kvalitetan i ugodan poput onih s high enda, ali bitno pristupačniji, high street T-shirt najbolja je opcija.

Ususret proljetnoj modnoj sezoni u kojoj će T-shirt još jednom odigrati važnu ulogu unutar svakog ormara i bezbroj različitih kombinacija, pripremili smo vam mali vodič kroz high street brendove u čijoj ponudi možete pronaći najbolje T-shirtice.

High street T-shirt u najboljem izdanju otkrijte u nastavku!


COS


COS REGULAR FIT T-SHIRT
COS SLIM-FIT HEAVYWEIGHT T-SHIRT
COS OVERSIZED T-SHRT
COS V-NECK T-SHIRT

ARKET


ARKET CREW-NECK T-SHIRT
ARKET HEAVY-WEIGHT T-SHIRT
ARKET OVERSIZED T-SHIRT

UNIQLO


UNIQLO SUPIMA COTTONCREW NECK T-SHIRT
UNIQLO CREW-NECK T-SHIRT
UNIQLO AIRism RELAXED CREW-NECK T-SHIRT

EVERLANE


EVERLANE THE AIR SCOOP-NECK T-SHIRT
EVERLANE THE AIR OVERSIZED T-SHIRT
EVERLANE THE ORGANIC COTTON CROPPED T-SHIRT

Mango


MANGO 100% COTTON T-SHIRT
MANGO 100% COTTON T-SHIRT
MANGO 100% COTTON T-SHIRT

Foto: Instagram, Arket, COS, Everlane, Mango, Uniqlo

Učitati još
Zatvori