Najbolji high street modeli koje donosi drugi krug ljetnog sniženja

Najbolji high street modeli koje donosi
drugi krug ljetnog sniženja

Iza nas je nekoliko tjedana koje je u trgovinama i online shopovima high street brendova obilježio početak velikog sezonskog sniženja. Najpoželjniji modeli i trendovi sada su još pristupačniji, a sezonsko sniženje još jednom se istaknulo kao savršeno vrijeme za obnovu garderobe. Za drugi krug ljetnih sniženja high street brendovi su pripremili dodatne popuste, ali i pregršt novih modela koje su dodali već sniženim komadima.

DRUGI KRUG LJETNOG SNIŽENJA U HIGH STREET BRENDOVIMA

Sniženja su odličan trenutak da svojoj trenutnoj garderobi dodate onih nekoliko modela koji još nedostaju, ali i počnete razmišljati o sljedećoj sezoni. Ljetno sniženje na policama high street brendova istaknulo je najpoželjnije ljetne modele, ali i pregršt komada koji ćemo nositi i nakon ljetne sezone. Iako će efektni i upečatljivi trendi komadi biti ono što će nas privući na prvi pogled, jednostavne siluete i moderni klasici ono su što se zapravo isplati potražiti na high street sniženjima jer osim što će donijeti trenutno osvježenje u ljetnu garderobu, ti svestrani komadi istaknut će se unutar naše garderobe kao oni kojima ćemo se rado vratiti i sljedeće ljetne sezone ili kao oni koje će se zadržati unutar jesenskog ormara.

Od traperica koje imaju posebno mjesto u našoj garderobi i svakodnevnoj uniformi preko jednostavnih topova koji će jednako dobro izgledati u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama do modnih dodataka koji će i najjednostavnijim odjevnim komadima dati novi izgled, u nastavku donosimo izbor high street modela s drugog kruga ljetnog sniženja koje bez imalo grižnje savjesti možete dodati u svoju shopping košaricu jer ćete ih bez sumnje nositi i sljedeće sezone.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

BERSHKA

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Stradiarius, Zara

Učitati još
Zatvori