High street kombinezoni za savršeni početak jesenske garderobe

High street kombinezoni za savršeni
početak jesenske garderobe

Početak rujna označit će početak nove sezone u našoj garderobi. Iako će se unutar svakog ormara vratiti omiljeni jesenski klasici i najnoviji modni trendovi, u njemu će bez sumnje ostati mjesta i za neke od najudobnijih modela u kojima smo proveli tople ljetne dane. Od lepršavih haljina do običnog bijelog T-shirta, jesen je pronašla odlične načine kako najbolje od ljetnog ormara prenijeti u novu sezonu. Jedan od najpopularnijih ljetnih komada koji ćemo obožavati i ove jeseni je kombinezon.

Baš poput haljine, kombinezon unosi jednostavnost u svaki ormar i u jednom upečatljivom komadu donosi cijelu kombinaciju. Istovremeno udoban i elegantan, ležeran i formalan, gotovo svaki model kombinezona će se uz pomoć nekoliko pomno odabranih modnih dodataka transformirati iz ležernog u formalni, iz dnevnog u večernji look.

SAVRŠENI KOMBINEZONI ZA NOVU SEZONU

Ljetna sezona istaknula je prozračne kombinezone u nježnim bojama i raskošnim uzorcima. Iako je zadržala udobnost, ali i eleganciju naših omiljenih modela kombinezona, nova sezona je uz pomoć novih materijala, tekstura i trendi uzoraka i boja stvorila novo i osvježeno jesensko izdanje kombinezona. Prozračan lan i pamuk u jesenskim modelima zamijenili su topliji i raskošniji materijali poput pletiva, baršuna i satena, a raskošnu jarku i pastelnu paletu zagasite boje s naglaskom na vječni klasik – crnu boju. Kao najpoželjniji trendi modeli istaknuli su se prugasti i traper kombinezoni.

Savršeni kombinezon za jesensku garderobu ne trebate tražiti dalje od prvih jesenskih kolekcija koje su već stigle u high street trgovine – najbolje modele donosimo u nastavku.

Mango

Mango

Mango

Mango

Topshop

Topshop

Topshop

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Stradivarius

Stradivarius

H&M

H&M x GP & J Baker

H&M

Asos White

Asos Design

Asos Design

Bershka

Učitati još
Zatvori