Kako trendseterice nose najpopularnije high street komade?

Kako trendseterice nose
najpopularnije high street komade?

Street style scena u posljednjih je nekoliko godina iznjedrila neka nova lica u modnom svijetu čije su nas kombinacije uvijek iznova osvajale svoje kreativnošću, ali i pristupačnim odjevnim komadima koje smo mogli zamisliti unutar svojih ormara. Street style kombinacije popularnih modnih trendseterica postale su naša omiljena modna inspiracija, a komadi koje su nosile našli su se visoko na našoj listi želja. Iako su street style influencerice nerijetko nosile dizajnerske modele, osobito kada je o torbama i cipelama riječ, modeli koji su plijenili najviše pažnje bili su oni s high street potpisom.

High street brendovi oduvijek su uživali u popularnosti kada je riječ o širokoj publici, no modne influencerice bez sumnje su pomogle rastu njihove popularnosti u posljednjih desetak godina. Danas, brendovi poput Zare, Manga, H&M-a, Bershke, Stradivariusa i Topshopa nalaze se među najuspješnijim modnim brendovima čiji najpopularniji komadi redovito nestaju s polica u nekoliko dana ili samo nekoliko sati. Osim što su pristupačne high street modele pretvorile u ‘it’ komade sezone,  modne influencerice iz sezone u sezonu donose i bezbroj odličnih ideja kako ih nositi na uvijek novi i drugačiji način.

HIGH STREET KOMADI U STREET STYLE KOMBINACIJE ZA KRAJ LJETA

Iako su na police popularnih high street trgovina već stigle prve jesenske kolekcije, ispred nas je još nekoliko sunčanih i vrućih ljetnih tjedana koji će u središtu naše garderobe još uvijek zadržati ljetne modne favorite. Od prozračnih haljina do lanenih modela i omiljenih sandala, za svaki ljetni komad na kraju sezone tražit ćemo nekoliko novih outfit ideja.

Kako unijeti dozu svježine i uzbuđenja među ljetne high street favorite koje smo dosad već nosili u nekoliko različitih kombinacija? Naše omiljene zvijezde sa street style scene imaju nekoliko odličnih ideja ne samo za posljednje ljetne kombinacije, već i za kombinacije za prijelazno razdoblje. Najbolje smo izdvojili u nastavku.

STRADIVARIUS

Objavu dijeli ????? (@y.a.t.r.i)

Učitati još
Zatvori