High street kaputi ove sezone izgledaju jednako dobro kao dizajnerski

High street kaputi ove sezone izgledaju
jednako dobro kao dizajnerski

Uz trendi pletivo koje će biti savršeni početak svakog jesenskog i zimskog outfita te udobne čizme koje će biti naš omiljeni modni dodatak sve do prvih proljetnih dana, kaput je jedan od ključnih odjevnih komada koji će svoje mjesto pronaći u baš svakoj jesenskoj i zimskoj garderobi. U potrazi za savršenim kaputom koji će u našem ormaru i svakodnevnim kombinacijama odigrati ulogu toplog, ugodnog i elegantnog ogrtača zavirili smo u trgovine naših omiljenih high street brendova koji su već predstavili svoje prve modele.

Prvi high street kaputi za novu hladnu sezonu

Uz uzbudljive novitete i trendove koje smo već dodali svojoj garderobi za sezonu jesen/zima, a koji će biti naš prvi izbor za one najhladnije dane koje donose tjedni ispred nas, u kolekcijama poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova istaknuli su se najtopliji odjevni komadi koji će odigrati ključnu ulogu u svakom jesenskom i zimskom ormaru, looku i outfitu. Na vrhu liste najtoplijih, ali i najpoželjnijih odjevnih komada i ove se sezone nalazi kaput.

Jednostavan, elegantan i svestran, s dozom klasike i daškom aktualnih modnih trendova, savršeni kaput ove ćemo sezone lako pronaći u čak nekoliko hit modela. Bilo da preferirate trendi modele ili tražite elegantni kaput, sve najpoželjnije modele sezone, pa tako i onaj savršeni za svoju garderobu već možete pronaći u high street kolekcijama.

Od kaputa s dodanim šalom preko kaputa u trendi nijansama i uzorcima do omiljenih klasika u crnoj boji i boji devine dlake, u nastavku 30 najboljih high street modela koje već možete kupiti.

Mango
H&M
H&M
Zara
Whistles
Whistles
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
H&M
H&M
H&M
Massimo Dutti
Zara
Massimo Dutti
H&M
Mango
Massimo Dutti
H&M
H&M
Mango
Whistles
Whistles
Massimo Dutti
Zara
H&M
Mango
Mango
Whistles

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Whistles, Zara

Učitati još
Zatvori