Zarin sestrinski brend ima odlične komade na zimskom sniženju

Zarin sestrinski brend ima odlične
komade na zimskom sniženju

High street brend Zara možda je najsjajnija zvijezda Inditex grupe i jedan od najpopularnijih brendova na svijetu koje smo zavoljeli zbog pristupačnih cijena i pristupa usmjerenog prema trendovima svakoj novoj kolekciji, no uz njega sve veću pažnju plijene i brendovi Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho i Massimo Dutti. I dok su mlađe generacije pohrlile u Bershku i Pull & Bear u čijim su se modelima modni trendovi spojili s ležernim karakterom i djevojačkim izgledom, a cosy pidžame i udobno donje rublje svi kupujemo u Oyshu, ljubitelji moderne klasike i elegancije svoje favorite su pronašli na policama Massima Duttija.

U Inditex obitelj postoji još jedan brend koji polako, ali sigurno, s odličnim kolekcijama osvaja modni svijet i zaslužuje možda i najviše pažnje. Nakon fantastične kolekcije u kojoj smo pronašli svoje zimske favorite, high street brend Uterqüe sada je pripremio odlično zimsko sniženje koje neće htjeti propustiti.

UTERQÜE IMA ODLIČNO ZIMSKO SNIŽENJE

Iako je pažnju modne publike privukao kao sestrinski brend poznatije i popularnije Zare, nekoliko sezona i kolekcija bilo je dovoljno da Uterqüe preraste taj status i pronađe put do publike koja je tražila savršeni spoj klasičnog i trendi unutar promišljenih krojeva i od materijala kvalitetnijih no što smo ih navikli viđati na high street sceni. Inspirirana retro estetikom, zimska kolekcija donijela je vrlo modernu interpretaciju vječnih klasika i najpoželjnijih trendi modela za jesensku i zimsku sezonu, a sada najbolje modele možete pronaći i na odličnom sniženju.

Uz zimske favorite s potpisom jednog od najzanimljivijih high street brendova danas, na zimsko sniženje vratilo se i nekoliko odličnih komada iz prethodnih kolekcije zbog čega je sada savršeno vrijeme da obnovimo ne samo svoju zimsku garderobu, već i započnemo graditi proljetnu.

Mi smo izdvojili dvadeset naših favorita, a ostatak odličnih modela na sniženju možete pronaći i naručiti na uterque.com.

Foto: Uterque

Učitati još
Zatvori