High street brend Mango ima odličnu kolekciju čizama za jesen i zimu

High street brend Mango ima odličnu
kolekciju čizama za jesen i zimu

Modni brendovi za sezonu jesen/zima 2020./2021. pripremili su nikad raskošnije, razigranije i raznovrsnije kolekcije. Od omiljenih sezonskih klasika u sasvim novom ruhu do modela obojenih najpoželjnijim trendovima sezone, modni noviteti jedna su od stvari zbog kojih se veselimo čak i onom hladnijem dijelu godine. Iako odjevnih komada i modnih dodataka ima pregršt, kako u high end kolekcijama, tako i na high street sceni, tek nekoliko modela svoje će mjesto pronaći u baš svakom zimskom ormaru.

Uz jakne i kapute, retro pletivo i odjevne komade od kože, kao jedan od nezaobilaznih modnih favorita za jesenske i zimske dane i ove će se godine istaknuti čizme. Koje modele ćemo obožavati ove godine i gdje ih već možemo pronaći?

Najbolje high street čizme ove sezone

Kada govorimo o čizmama, modni trendovi ove nas zime nisu iznenadili, ali su ponudili sve što možemo poželjeti – od klasičnih modela za kojima će posegnuti ljubiteljice elegancije do statement čizama u kojima niti jedan nas korak neće proći nezamijećeno. Savršeni trendi model čizama za novu hladnu sezonu ove godine ne trebamo tražiti dalje od high streeta. Već u svojim prvim jesenskim kolekcijama, popularni high street brendovi predstavili su pregršt odličnih modela, a kao jedna od najboljih istaknula se kolekcija čizama s Mango potpisom.

Mango kolekcija okupila je sve ključne modele čizama za jesenske i zimske dane. Uz klasike koje ćemo obožavati i nositi i ove sezone, među novim Mango modelima istaknule su se i crne gležnjače s trendi pomakom, čizme visokih sara te hit modeli s istaknutim chunky potplatom. Iako donosi zavidnu raznolikost kada govorimo o modelima, Mango kolekcija čizama zadržava jednostavnost kada je riječ o bojama – naglasak je na crnoj i smeđoj boji te croc efektu.

U nastavku otkrijte odlične Mango modele čizama koje već možete dodati u svoju garderobu, a koje ćete obožavati i nositi cijelu sezonu. Sve modele čizama kao i ostatak jesenske Mango kolekcije možete istražiti i kupiti na mango.com ili u najbližoj Mango trgovini.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori