Spoj jednostavnih krojeva, neutralnih boja i trendi detalja – najbolji modeli iz prve H&M kolekcije

Spoj jednostavnih krojeva, neutralnih boja i trendi detalja – najbolji modeli iz prve H&M kolekcije

Ispred nas je još jedna modna godina koja će bez sumnje donijeti brojna iznenađenja, promjene i neočekivane trendove. Početak proljeća donijet će prvu veliku transformaciju modnog svijeta i naših ormara, no osvježenje i promjene pronaći ćemo mnogo prije – u prvim kolekcijama koje su za 2020. godinu pripremili popularni modni brendovi. Kao najava modnih trendova čije vrijeme tek dolazi, prve modne kolekcije za 2020. godinu donose onaj savršeni i uvijek privlačan spoj jednostavnih krojeva, neutralnih boja i trendi detalja koji svaki od modela čine boljim i efektnijim.

ODLIČNI H&M MODELI ZA POČETAK 2020.

U tisuće različitih odjevnih komada i modnih dodataka, u desetke mini kolekcija koje su donosile osvježenje na njihove police gotovo svaki tjedan, H&M je i u 2019. godini bio jedan od najpopularnijih high street brendova. Nakon uspješne 2019., popularni švedski high street brend novu je godinu otvorio s odličnom kolekcijom kojom je započeo novu modnu priču i potvrdio status jednog od najmoćnijih high street imena.

Prvi H&M modeli za 2020. godinu na najbolji mogući način spajaju jednostavnost basic modela, omiljene modne klasike i trendi detalje. Na prvi pogled jednostavni odjevni komadi, ali s trendi pomakom u sitnim detaljima koji im daju efektan izgled, zvijezda su najnovije i prve ove godine H&M kolekcije. U crnoj i bijeloj boji, s dodatkom vibrantnih, efektnih i grafičkih uzoraka te plavog trapera, novi H&M modeli lako će naći svoje mjesto u baš svakom ormaru.

U nastavku donosimo izbor najboljih modela iz nove kolekcije koji uključuju sve od nekih novih ležernih i poslovnih favorita do odjevnih komada koji će se u trenu transformirati iz dnevnog u večernji look.

Naše favorite iz prve H&M kolekcije u 2020. godini izdvojili smo u nastavku, a sve modne novitete s potpisom švedskog high street brenda možete pronaći u najbližoj H&M trgovini ili na hm.com.

Foto: H&M

Preporuka

Zatvori