High end vs. high street: novi ‘it’ model traperica

High end vs. high street: novi
‘it’ model traperica

@gypsohila.jpn

S prvim danima nove godine, modni svijet okrenuo je novu stranicu i svoj fokus stavio na kreiranje nove modne priče u kojoj će glavnu ulogu odigrati novi trendovi i it komadi. Među modelima čije vrijeme tek dolazi istaknuo se jedan neočekivani novi favorit – paperbag traperice. Omiljene hlače koje će svoje mjesto, baš kao i svake godine, i u 2020. pronaći u baš svakom ormaru sada su dobile novi pomak u kroju koji donosi osvježenje u svijet traperica, stvara novu siluetu i efektan izgled.

Nove it traperice u high end i high street izdanju

Trend traperica s visokim strukom naglašenim paperbag detaljom prije nekoliko sezona započela je modna dizajnerica Isabel Marant, a prošle sezone imali smo ih prilike vidjeti i u kolekciji sve popularnijeg high end brenda IRO. S novom modnom godinom ispred nas, paperbag traperice istaknule su se kao jedan od modela koji će obilježiti modne trendove i kolekcije, a njihovu popularnost potvrdili su i ojačali modeli s potpisom high street brendova.

Istovremeno ženstvenih linija i androgenog izgleda, silueta koju stvara visoki paper bag struk ove će sezone savršeno izgledati u kombinaciji s traperom. Iako najčešće u plavoj boji, novi it model traperica odlično će izgledati i u bijeloj i crnoj verziji.

Najbolje modele koje već možete pronaći u kolekcijama omiljenih high end i high street brendova izdvojili smo u nastavku.

Frankie Shop
IRO
H&M
& Other Stories
& Other Stories
New Look
Asos Design
Lefties
Zara
Pinko
Bershka
IRO

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Lefties, Net-a-porter, Pinko, & Other Stories

Učitati još
Zatvori