High end vs. high street: najpopularnija torba na svijetu u Bottega Veneta i Mango izdanju

High end vs. high street: najpopularnija torba na svijetu u Bottega Veneta i Mango izdanju

@fundachristophersen

U posljednjih nekoliko mjeseci, jedan modni dodatak istaknuo se kao favorit u garderobama i kombinacijama naših omiljenih modnih blogerica, influencerica i street style zvijezda. Naravno, riječ je o Bottega Veneta The Pouch torbi. Jednostavnog dizajna i od najfinije kože, nova it torba savršeni je primjer izvrsnosti kada je riječ o vrhunskoj talijanskoj izradi.

Istovremeno upečatljiva i nevjerojatno jednostavna za kombiniranje unutar svakodnevnih kombinacija, torba talijanske modne kuće Bottega Veneta koja je u 2019. godini doživjela pravu renesansu i veliki povratak među najpopularnije luksuzne brendove, u trenu je pronašla put do liste najpoželjnijih modela. U svojoj ponudi, Bottega Veneta trenutno ima nekoliko različitih izdanja koja krase različite raskošne boje – od bijele i crne do raskošnih zagasitih crvenih, plavih, zelenih i smeđih nijansi.

Velika popularnost The Pouch torbe najavila je da ćemo slične modele uskoro vidjeti i na high streetu. Prvi na listi high street brendova koji se inspirirao popularnim modelom i odvažio na kreiranje pristupačnog izdanja it torbe je španjolski high street brend Mango.

@orionvanessa

It torba u high end i high street izdanju

S tek nekoliko decentnih promjena u dizajnu poput dodanog zatvarača i tankog cross body remena koji ovom elegantnom i efektnom modelu donosi i praktičnu dimenziju, Mango torba iz najnovije kolekcije odlično je pristupačno izdanje za sve one koji su unutar svoje garderobe poželjeli Bottega Veneta model, ali za njega nisu našli mjesto i u svojem budžetu.

U high end izdanju, it torba dolazi u desetak različitih boja te u dvije različite teksture – mekoj koži te isprepletenim trakama od kože, materijalu koji je prepoznatljivi za modnu kuću Bottega Veneta. High street verzija, dolazi u dvije boje, smeđoj i crnoj, te u mini izdanju u bijeloj boji. Kako izgledaju? Otkrijte u nastavku.

High street izdanje najpoželjnije torbe sezone pronađite u Mango dućanima i online shopu, dok high end verziju možete naručiti na službenoj stranici modne kuće Bottega Veneta i online shopu net-a-porter.com.

High street: Mango

High end: Bottega Veneta

Foto: Instagram, Bottega Veneta, Mango

Učitati još
Zatvori