High end vs. high street: kožne gležnjače s ljupkom mašnom

High end vs. high street: kožne
gležnjače s ljupkom mašnom

Stuart Weitzman

Nezaobilazni dio svakog jesenskog zimskog ormara je par udobnih i svestranih čizama koje se ističu kao savršeni modni dodatak za svaku kombinaciju. Uz ležerne ravne čizme, visoke čizme do koljena i modele ukrašene trendi detaljima, nova sezona još jednom je istaknula kožne gležnjače kao ultimativni klasik hladne sezone.

Od klasičnih ravnih gležnjača do elegancije visoke i tanke potpetice, nove kolekcije ponudile su savršeni model čizama za svaki ormar. Kao najpopularniji model i ove su se sezone istaknule gležnjače koje se nalaze između onih najudobnijih i onih najelegantnijih modela – gležnjače s istovremeno udobnom i stabilnom, ali i elegantnom block potpeticom.

Savršeni model gležnjača ove sezone dolazi s ljupkom i decentnom mašnom.

Sézane

SAVRŠENE KOŽNE GLEŽANJAČE ZA JESENSKU I ZIMSKU SEZONU

Najudobnije gležnjače sezone klasične linije spojile su s istovremeno udobnom i elegantnom potpeticom i istaknule se kao najpoželjniji par obuće za jesen i zimu koji je svoje mjesto pronašao unutar svake high end i high street kolekcije. Spoj udobnosti i elegancije razlog je zbog kojeg će ti klasični modeli gležnjača s block potpeticom i ove jeseni i zime biti prvi izbor unutar gotovo svake garderobe.

Najšarmantniji model istaknuo se u kolekciju high end brenda čiji se potpis svake sezone nalazi iza nekih od najboljih modela cipela – Stuarta Weitzmana. Jednostavnog dizajna, ali s neočekivanim dodatkom ljupke mašne tik iznad pete, ove kožne čizme osvojile su nas na prvi pogled.

Stuart Weitzman

Stuart Weitzman kožne gležnjače bez sumnje su jedan od onih modela vrijednih investicije, a o popularnosti ovog modela govori i činjenica da je vrlo brzo svoje mjesto pronašao i na high street sceni. Ako tražite pristupačnije izdanje ovog šarmantnog modela, francuski brend Sézane ima model koji savršeno prenosi njegovu kombinaciju kvalitete, elegancije i ljupke mašne, ali s bitno nižom cijenom.

I u high end i u high street izdanju, najpoželjnije kožne gležnjače sezone dolaze u dvije omiljene boje kada je riječ o cipelama za jesensku i zimsku sezonu – crnoj i smeđoj. Najveća razlika nalazi se u teksturi kože – i dok high end model s potpisom brenda Stuart Weitzman dolazi u klasičnoj teksturi mat kože, Sézane model dolazi s croc efektom.

Stuart Weitzman kožne gležnjače s mašnom dostupne su u online trgovini Net-a-porter, a Sézane model na službenoj stranici brenda sezane.com(crni model trenutno je rasprodan). Svoj favorit pronađite u nastavku!

High end: Stuart Weitzman

Stuart Weitzman
Stuart Weitzman

High street: Sézane

Sézane
Sézane

Foto: Net-a-porter, Sézane

Učitati još
Zatvori