High end vs. high street: najpoželjnija proljetna jakna

High end vs. high street:
najpoželjnija proljetna jakna

IRO

Od high enda do high streeta, proljetna jakna svoje je mjesto pronašla u baš svakoj kolekciji i to u pregršt odličnih modela među kojima su se kao najpoželjniji istaknuli upravo oni koji nose predznak modnih klasika. Uz baloner kao vječno privlačni modni klasik s naglašenom dozom elegancije, među it jaknama za proljetnu sezonu istaknula se i jakna s naglašenim cool karakterom – naravno, riječ je o kožnoj jakni.

Kožna jakna oduvijek se isticala kao oličenje cool stila koja je svoje mjesto pronašla u garderobama najvećih filmskih buntovnika, bajkera i rockera, ali i u ormarima umjetnika, modnih insajdera i it djevojaka. Biker model kožne jakne onaj je kojem se uvijek iznova vraćamo, no prve proljetne kolekcije istaknule su novi najpoželjniji model koji buntovnom karakteru kožne jakne dodaje ženstvenost i eleganciju koju pronalazi u naglašenom struku. Kožna jakna s blago istaknutim ramenima i rukavima te kožnim remenom u struku ove je sezone jedan od najpoželjnijih odjevnih komada, a savršeni model lako ćete pronaći i na high end i na high street modnoj sceni.

Reserved

It kožna jakna u high end i high street izdanju

Francuski modni brend IRO istaknuo se kao jedan od novih favorita u garderobama it djevojaka. Njegove kolekcije stvaraju savršenu garderobu za ultimativnu modnu kulericu, a njegovi modeli svake sezone nose it status. Prvi IRO odjevni komad koji ćemo na početku proljetne sezone svi poželjeti u svojoj garderobi je crna kožna jakna s remenom koji naglašava struk. Osim što se istaknula kao prvi favorit u IRO kolekciji za proljeće, IRO kožna jakna pokrenula je novi trend koji tom modnom klasiku daje novi i osvježeni look za 2020. godinu.

Iako savršena za svaku garderobu, IRO kožna jakna dolazi s cijenom koju si rijetki mogu priuštiti. Srećom, it model s IRO potpisom vrijedan 1.455€ poslužio je kao inspiracija brojnim high street brendovima – jedno od najboljih i najpristupačnijih izdanja pronašli smo u kolekciji poljskog high street brenda koji polako osvaja svijet Reserved. Baš poput IRO modela, Reserved kožna jakna dolazi s blago naglašenim ramenima i rukavima te remenom koji ističe struk, ali s bitno pristupačnijom cijenom.

Kako izgleda it kožna jakna u luksuznom i pristupačnom izdanju otkrijte u nastavku, u novom izdanju rubrike high end vs. high street.

IRO

Reserved

Foto: Net-a-porter, Reserved

Učitati još
Zatvori