Brend koji spaja ženstveni loungewear i pidžame

Brend koji spaja ženstveni
loungewear i pidžame

U posljednje vrijeme nam se na radaru pojavljuju zanimljivi poljski brendovi s vrlo jakom prisutnošću na društvenim mrežama. Od dekora za dječje sobe pa sve do trendi modnih komada, nailazimo na zanimljive dizajnere koji su jako traženi i čiji dizajn voli svijet.

Hibou Essentials

Za oko nam je zapeo još jedan brend u modnoj sferi. Zove se Hibou i u svojoj ponudi spaja ženstveni loungewear i pidžame. Što se tiče loungeweara tu se radi o skladno krojenim trenirkama, sweatshirtima, tajicama, kratkim hlačicama, pamučnim majicama koji su svi predviđeni za opušteno vrijeme kod kuće, no zbog basic linija odlično se slažu i sa svakodnevnim casual kombinacijama. Boje su bazične, pastelne, od bijele preko bež do ružičaste i sive te su stvoreni za mix & match.

Hibou Sleepwear

Što se pidžama tiče, u fokusu su im uglavnom dvodijelni modeli koji se sastoje od udobnog gornjeg dijela i kratkih hlačica. No svaki model dolazi s twistom – majica za spavanje često je ukrašena otvorenim leđima, dok hlačice imaju volančiće i mašne ili imitiraju muške bokserice. Šarmantni kompleti spavanje će učiniti još ljepšim, a mogu se i kombinirati kao odjeća koju nosite po kući. Boje ostaju puderaste kao i kod loungeweara.

Oba brenda dostavljaju u Hrvatsku. Hibou Essentials razgledajte na ovom linku, a Sleepwear ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori