Jedine najlonke koje trebate u zimskoj garderobi

Jedine najlonke koje trebate u
zimskoj garderobi

Stigla je zimska sezone što znači da će unutar naših ormara i svakodnevnih kombinacija toplina i udobnost ponovno postati prioritet, a najtopliji zimski komadi poput pletiva i dugih hlača istaknut će se kao apsolutni favoriti sezone. Ipak, ni za vrijeme najhladnijih dana nećemo se odvajati od naših ženstvenih favorita – zimskih haljina i midi ili mini suknja.

Haljine i suknje u zimskom izdanju bit će savršeni izbor ne samo za svakodnevne kombinacije s dozom romantike i klasičan poslovni look, već i za sve one blagdanske tulume i svečane prilike koje donosi zima. Bez obzira na priliku i model haljine ili suknje koji ćete za nju odabrati, najlonke će biti savršeni dodatak baš svakoj ženstvenoj kombinaciji s haljinom ili suknjom u glavnoj ulozi.

Na početku svake nove zimske sezone, ponovno krećemo u potragu za savršenim najlonkama. I dok će neke izdržati tek jedno nošenje, druge će biti jako neudobne. Savršene najlonke gotovo je nemoguće pronaći.Naša potraga je počela i završila na internetu kada smo pronašle brend čije najlonke svi opisuju kao savršene.

Savršene najlonke (možda) postoje

Na sjeveru Londona pokrenut je mali dizajnerski studio imena Heist. Njihova misija od samo je početka bila stvoriti savršeni par najlonki, čiji će dizajn uzeti u obzir što sve naše tijelo može, a ne kako ono izgleda. Kako bi svoju ideju pretvorili u realnost, dizajneri su radili sa 67 različitih žena i u godinu dana napravili čak 197 uzoraka, prije nego su napravili onaj finalni model. Savršene najlonke riješile su sve uobičajene probleme nošenja najlonki i nisu sadržavale niti jedan šav zbog čega su Heist Studio najlonke vrlo brzo postale hit među modnim trendsetericama.

Heist najlonke kreirane su kako bi pristajale svakom obliku tijela jednako dobro i kako bi se svatko u njima osjećao ugodno. Za razliku od pasica na klasičnim najlonkama, pacise na Heist Studio najlonkama se miču kako se i vi krećete. Izrađena je tehnikom sličnom proizvodnji luksuzne sportske odjeće, što znači da se savršeno prilagođava vašem struku. Možete birati dvije ‘visine’ – visoku koja će grliti struk ili nisku koja će sjediti na bokovima.

The Heist savršene najlonke dolaze u četiri verzije: The Nude (18 dena), The Thirty (30 dena), The Fifty (50 dena) i The Eighty (80 dena).

Heist The Eighty
Heist The Fifty
Heist The Thirty

Foto: Instagram, Heist

Učitati još
Zatvori